Antalya'da ev arkadaşı arayan üniversiteli kızı ev gösterme bahanesiyle götürdükleri evde bir gece rehin tutup, sabah bırakan biri kadın 3 kişi yakalandı. Şüpheli erkeklerin, genç kıza tecavüz edip görüntüleyerek fuhuş çetesine satmayı planladıkları öne sürüldü.

Olay Muratpaşa İlçesi'nde meydana geldi. Kalacak yer arayan Akdeniz Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki B.G.D., kampüs girişindeki üstgeçitte ev arkadaşı arayanların ilanlarına bakarken, 34 yaşındaki Hatice D.'nin ilanındaki telefon numarasını aradı. B.G.D. ile buluşan Hatice D., beraberinde kardeşi olduğunu söylediği 21 yaşındaki Erkan Y.'yi de getirdi. Hatice D. ile Erkan Y., gösterme bahanesiyle genç kızı Muratpaşa İlçesi'ndeki bir eve götürdü.

BAYILTMAK İSTEDİLER

Evde bekleyen 37 yaşındaki Aytekin A., içeri giren B.G.D.'nin arkasından yakalayarak, eterli olduğunu sandığı bezle bayıltmak istedi. Şüpheliler, bayılmayınca elleri ve gözlerinden bağladıkları genç kızı bir odaya koydu. Sabah olunca pişman olduklarını söyleyerek B.G.D.'nin elleri ve gözlerini çözen 3 kişi, daha sonra genç kızı serbest bıraktı.

Evden ayrılan B.G.D.'nin şikayetçi olması üzerine adrese baskın düzenleyen polis, Hatice D., Erkan Y. ile Aytekin A.'yı gözaltına aldı. Eterli olduğu belirtilen bezde ise fren balatası sıvısı dökülü olduğu belirlendi.

BAYILMAYINCA PLANDAN VAZGEÇMİŞLER

Şüpheliler polisteki ifadelerinde genç kıza tecavüz edip kamera ile görüntülemeyi, sonrasında ise şantaj yaparak fuhuş çetesine satmayı planladıklarını söyledi. 3 şüpheli, genç kız bayılmayınca korktuklarını ve bu planlarından vazgeçtiklerini iddia etti. 3 şüpheli, sorgularının ardından adliye sevk edildi.



Kaynak :
haber3
Editör: TE Bilisim