Belediye Başkanı Osman Develioğlu ‘Ağır şartlarda geçmesi beklenen kış mevsimine karşı tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve esnafa tuz dağıtımı uygulamasını geçtiğimiz yıl ilk kez kendilerinin başlattığını söyledi. Uygulamanın geçmişte çok yararını gördüklerini belirten Başkan Develioğlu; “Esnafımız, dağıttığımız tuzları sabah erken saatlerde oluşabilecek buzlanmalara karşı dükkânlarının önüne belediye ekipleri gelene kadar serperek olası yaralanmaları önlemiş olacaklar. Böylece, vatandaşlarımızın kaldırımlarda rahat yürümelerini sağlamış olacağız” dedi.
Belediye ekipleri kışa hazır…

Belediye Başkanı Osman Develioğlu İstanbul’u etkisi altına alması beklenen kar yağışı öncesinde tüm makine parkı ve çalışan personel ile kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Özellikle sağlık, eğitim, güvenlikle ilgili kurumlar ile yol ve kaldırım çalışmaları için “ tuz stoklarının mevcut olduğunu belirten Başkan Osman Develioğlu “ Kış şartları çerçevesinde Fen işleri ekiplerimiz, makine teçhizatlarıyla birlikte 24 saat çalışma esasına dayalı olarak halkımızın hizmetindedir” dedi.

Öte yandan ilçedeki sokak hayvanları ve kuşlar için de veterinerlik bürosuna bağlı ekiplerin sokak ve caddelerde hayvanlara gıda desteğini kış mevsimi boyunca sürdüreceği bildirildi
 
Editör: TE Bilisim