Giriş çıkış ve firma sahiplerinden alınan paralar nereye gidiyor ?

Otobüs firması sahipleri ve yolcular Otogarın içler acısı halini gördükçe üzüldüklerini ifade ederek otogarı işleten Avrasya otobüs İşletmesine ateş püskürdüler. Bir yerin ve kurumun yönetimi için ilk olmazsa olmazı temizlik  işleri olduğu halde işletmeci firmanın  temizlik şirketinin hak edişini ödememesi sonucu haklı olarak verilen hizmetin durmasından başka ihaleyi alan İrtem Temizlik şirketine başka şans bırakmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Fatma Ozan’ın Özel Haberi

Adını vermek istemeyen bir yazıhane sahibi temizlik işlerimizi yapan İrtem firması gayet güzel çalışıyordu. Otogarın işletmesini yapan Avrasya Otobüs İşletmesinin gelirleri çok neden temizlik şirketine ödeme yapmadığını Otogar’ın çöp yığını ile dolmasıyla anladık. Bize hizmet veren firmanın parasını vermezlerse elbette o da bedavaya iş yapacak değil. Onlarda haklı olarak işi bıraktılar. Eğer bu kadar geliri olmasına rağmen otogarı idare edemiyorsan bu işi bırakacaksın arkadaş diyerek yaşanan olaylara tepkisini gösterdi.

Muhabirimiz Fatma Ozan’ın çektiği fotoğraflarda da anlaşılacağı üzere 21. yüzyılda her gün yüz binlerce insanın ulaşım sağladığı büyük bir otogarın bu halde olması işletici firma için utanç vesilesi olması gerekir.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak halkın sağlığını tehdit eden temizlik hizmetinin yapılmıyor olmasından dolayı Avrasya Otobüs İşletmesi yetkililerinden açıklama bekliyoruz.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim