Gazeteci yazar Sibel Eraslan'ın konuşması salonu ağlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç Kongre merkesinde binlerce eski dostu ile bir araya geldiği toplantının sunuculuğunu Esenler Belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Refah Partisi İstanbul İl başkanı iken Kadın kolları başkanı olarak görev yapan Gazeteci yazar ve insan hakları savunucusu Sibel  Eraslan yaptığı duygusal konuşması ile salonu ağlattı.

Eraslan, şunları söyledi "
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda eşi Emine Erdoğan ile birlikte 90 yıl önce esir edilerek Arakan'a götürülen 12.500 askerimizden bazılarının bulunduğu mezarlığa gittik. Orada size bir şehidimizin mezarında toprak getirdim. Siz den önce Türkiye kendi kabuğuna çekilmiş hiç bir dış olay ile ilgilenmiyordu. Ülkemizin elde ettiği başarılardan dolayı ne kadar rabbimize şükretsek azdır diyen Eraslan'ın Türkiye Cumhuriyetinin  Washington DC de yaptığı külliyeyi gördüğü zaman çok duygulandığını ve rifade ederek Erdoğan'a teşekkür etti"

Erdoğan eğer ben eşimden önce hayata veda edersem bu toprağı mezarıma koysun dedi

90 yaşlarında bir profesör' ün Türkiye Cumhuriyetini özetleyip Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapılanları anlatmasından sonra Sibel Eraslan' ın da duygusal yönü çok ağır olan bir konuşmadan sonra saneye çıkan Erdoğan 'da duygulu ve samimi bir konuşma yaprarak "40 yıldır siyasetin içindeyim. Burada bulunan herkes ile mutlaka bir yerde yolumuz kesişmştir.Kendimi şu an ailem ile birlikte hissedecek kadar mutluyum.Hepinize çok teşekkür ederim. Bizim Kâbemiz Taksim diyen birine oy verirmsiniz ? Bunlar  bir gün ülkeyi idare edemezler dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 40 dakidan fazla konuşarak dostları ile hasbihal etti.

Ak Parti içinde 8 yıl siyaset yapan Gazetemiz ve yayın grubumuzun imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski dostları ile yaptığı toplantının konukları arasında idi.   

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)







Editör: TE Bilisim