Hiçbir şeyden haberi olmayan ÇETİNER Zeytinburnu kaymakamını görünce çok sevindi

İstanbul Times Tv nin stüdyosunda kesilen pasta ile başlayan doğum günü  sürprizine  Zeytinburnu Kaymamı Ufuk Seçilmiş yaptığı jest ile damga vurdu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber - Çağla Pekgüleç

İlçeye atandığı günden bu yana halk ile kurduğu yakın ve candan ilişkileri ile adından sıkça söz ettiren Seçilmiş’in samimi yaklaşımı ilçe halkı tarafından takdir ile karşılanıyor.

Seçilmiş yaptığı konuşmada şunları söyledi; ”İlçeye ilk atandığı günden bu yana katıldığım bir çok etkinlikte İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv.yi hep yanımızda gördük. Yayın grubu olarak yaptıkları ilkeli ve kaliteli yayınları ile ilçenin tanıtımına katkıda bulunduklarına inanıyorum. Bugün burada  bu güzel hizmetleri başta Zeytinburnu halkı olmak üzere halkımıza sunan ekibin başı olan Hüseyin Çetiner’in doğum günü kutlamasına katıldık. Hüseyin bey’e sağlık ve sıhhat dolu bir ömür dilerim” dedi

Ali Gündüz de yaptığı konuşmada şunlar söyledi ”Hüseyin bey’i çok uzun süreden beri tanıyorum. Ancak İstanbul Times’ın yayın hayatına başladığı 2008 den bu yana ise daha sık ve yakın görüştüğümüz için yaptıkları etkili ve kaliteli yayınlarını yakından takip edebilme şansım oluyor. Hüseyin bey’i bu mutlu gününde yalnız bırakmamak için çok değerli dostlarla doğum günü etkinliğine katıldık. Kendisine uzun ve sağlıklı ömürler dilerim” dedi.

 CHP Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Sefer Cengiz’de Çetiner’e uzun,sağlıklı ve başarılı bir gelecek diledi.

Aliye Öztür ise İstanbul ve Zeytinburnu’nu soluk getiren yayınlar hediye eden Hüseyin Çetiner’e sağlık ve mutluluklar dilerim dedi.

Bizzat gelen;SMS atan,telefon açarak doğum günümü kutlayan yüzlerce sevenime teşekkür ederim

Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi” Öncelikle 43.yaşımı bu şekilde renkli bir şekilde kutlamama zemin hazırlayan STK gönüllüsü Sayın Ali Gündüz’e çok teşekkür ediyorum. Yoğun işleri arasında doğum günü etkinliğimize icabet eden Zeytinburnu Mülki idare amiri Sayın kaymakamımız Ufuk Seçilmiş’in zaten gönlümüzdeki yeri çok önemliydi. Bu jesti ile gönlümüzdeki yeri daha da arttı.

Ak Parti İstanbul İl başkanı Sayın Aziz Babuşçu,Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver.basın dan sorumlu yardımcısı Ahmet Kaya, Kazakistan Konsolosu Suleimanow İstay,Ak Parti ve CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri başta olmak üzere mutlu günümde yalnız olmadığımı göstermek adına SMM.leri,Telefonları,mailleri ile beni tebrik eden tüm dostlarıma can-ı gönülden teşekkür ederim dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim