Dilek Doğan’ın cenazesi, ailesi tarafından Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Dilek Doğan’ın cenazesinin zırhlı araçlar eşliğinde Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na getirilmesinden sonra, ailesi ve yakınları ile çeşitli gruplar da Adli Tıp önünde toplanmaya başladı.
Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Adli Tıp Kurumu önünde 2 TOMA da hazır bekletildi. Adli Tıp önünde pankart açıp oturarak protesto eylemi yapan grup zaman zaman slogan attı.
CENAZE GECEYARISI ALINDI
Dilek Doğan’ın tabutu, saat 01.00 sıralarında Boğaziçi Cemevi’ne ait minibüsle Adli Tıp’tan çıkarıldı. Bu sırada, Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen grup, alkış ve sloganlarla cenazeyi karşıladı.
Genç kızın cenazesi, konvoy eşliğinde Sarıyer Cemevi’ne götürüldü.
CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ HASTANEDE

Hastaneye gelerek aileye başsağlığı dileyen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Acıyı paylaşmaktan başka bir şey ifade edemiyorum. Hesap soracağımız vahim olayların sayısı artıyor bu hükümette. Sadece bunu söyleyebilirim" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da şunları söyledi:

"İstanbul polisi tarafından önceki günlerde evine girilerek kurşun sıkılan Dilek Doğan'ı ne yazık ki kaybettik. Dilek Doğan'ın katladilmesi, Ahmet Davutoğlu'nun halkı tehdit etmesini boşa çıkarmıştır. Çünkü Davutoğlu, 'Biz iktidardan düşersen beyaz Toroslar gelir' demişti. İşte ak Toroslar geldiler ve Dilek'i vurdular. Faili meçhul cinayetler hâlâ işleniyor. 24 yaşındaki bir genç kız, evine arama yapmaya gelen polise 'Ayakkabınızla girmeyin' dediği için katledildi. Ve bugüne kadar herhangi birsoruşturma başlatılmadı. Kamuoyu baskısı yüzünden başlatılan göstermelik soruşturmayla sorumlular aklanmaya çalışıyor. Ve Dilek Doğan vurulduğu gün, sırf kamuoyuna 'terörist' imajı verebilmek için göstermelik bir soruşturma açılıyor. Dilek Doğan'ın çalıştığı adres belli, evi belli. Kaçmıyor, bir yere gitmiyor.
Ama İstanbul'un göbeğinde ak Toroslarla gelen polislerin kurbanı oluyor. Biz bu cinayetin takipçisi olacağız. Sorumluların yargılanması için ailesiyle birlikte mücadele edeceğiz. Bu cinayeti yanlarına bırakmayacağız." 
Editör: TE Bilisim