Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar Fatma Şensoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğretmenler toplantısına katıldı. Okul Müdürü ile görüşen yetkililer daha sonra öğretmenler toplantısına katılarak okulun sorunlarını görüştüler. Okuldaki fiziki yetersizlikleri aktaran öğretmenler, okuldaki kapalı spor salonunun su alması, sınıfların yetersizliği hakkında yetkililerden yardım talep etti. Konuklar ardından anasınıfına giderek, bir süre çocuklarla vakit geçirdi.
 
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda öğretmen meclisi ile ilgili bilgi verildi. Öğretmenler meclisinde okulun ve öğrencilerin eksikleri, ihtiyaçları, çözüm önerileri görüşülecek. Ve ilgililere; toplantıdan çıkan notlar aktarılarak; okulun ve eğitimin iyileştirilmesi adına çalışmalar gerçekleştirilecek.
 
Kule Çarşı’sına Ziyaret
 
Başkan Uzun, bölgede yer alan Kule Çarşısı’nda esnafla görüşerek, hal ve hatırlarını sordu. Esnafın isteklerini önemsediklerini belirten Uzun; öneri, istek ve şikayetleri dinleyerek şöyle konuştu:  Bölgede danışma kurulları, halk meclisleri, sivil toplum kuruluşları, kent konseyi ile gönüllülerin yönetime fikir ve bilgi ile katılım ve katkılarını sağlamak istiyoruz. Kentlerin de ruhları vardır. Biz Beylikdüzü ruhunu; yediden yetmişe tüm halkımızın yaşaması ve yaşatması; birlik ve beraberlik içinde Beylikdüzü’nü daha ileriye taşımak için çalışıyoruz.
Editör: TE Bilisim