Zeytinburnu Doremi Kafe’de İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Dursun önderliğinde gerçekleşen toplantıya, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, İyi  Parti Gençlik Kolu Başkanı Eray Karaca, Erikli Baba Eğitim  Kültür Derneği Gençlik Yöneticisi Barış Altaş, Zeytinburnu Spor Taraftarı ve oldukça kalabalık CHP’li genç katıldı.

İstanbul Times / Çağla Pekgüleç

Kahvaltı sonrası konuşma yapan CHP Zeytinburnu Gençlik Kolu Başkanı Erdem Dursun şöyle konuştu: "1919 ruhuyla çıktığımız bu yolda Zeytinburnu'nun kurtuluş hikayesini hep beraber yazmak zorundayız. Hepimizin çocukluğunun geçtiği bu sokaklar pek çok anımıza şahitlik etti ve etmeye devam ediyor.20 yıldır semtimize ihanet edenlerin artık buradan gitmesi gerekmektedir. Bu yolda biz gençler mücadelenin ön saflarında yer almak zorundayız. 

Nasıl ki 100 yıl önce Mustafa Kemal ve arkadaşları bu topraklar işgal altındayken Milli mücadelenin önderliğini yaparak ön saflarda yer aldıysa, bizlerde bugün aynı azim ve kararlılıkla birileri tarafından işgal edilmiş ve işgal edilmesine göz yumulmuş Zeytinburnumuza yeni bir zafer hikayesi yazacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim