23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesinde Romanlar Kültür ve Dayanışma derneğinde saat 13.00'da kardeşleriyle birlikte gururla,coşkuyla,ve en önemlisi gözlerinin içindeki ışıkla beraber kutladı.
 
İstanbul Times Haber Merkezi

Çocuklara Pamuk Şeker, Patlamış Mısır, Balon, Macun ikramlarında bulunurken Palyaço, Yüz boyama, Animasyon Gösterisi ve Mickey Mouse, Spiderman gibi çeşitli çizgifilm karakterleri ile yarışmalarla eğlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı günün anlam ve önemini belirten duygularını şu şekilde ifade etti; 

Geleceğin teminatı olan çocukların, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, atalarından aldıkları güçle milletin yarınlarını şekillendiren, toplumun çağdaş medeniyetler seviyesine çıkma yürüyüşüne öncülük eden, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı insanlar olarak yetişmeleri en büyük dileğimizdir, bu fikirden hareketle bugün Yakuplu Mahallesinde Romanlar Kültür ve Dayanışma derneğinde kardeşlerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sevgiyle, mutlulukla ve kardeşçe kutladık. Her birinin mutluluğu gözlerinin içinden okunuyordu. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 95. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim