CHP Başakşehir kadrosu birbirine kenetlendi

Kısa bir süre önce yapılan ilçe kongresi ile yenilenen Başakşehir CHP ilçe örgütü Mart ayını yaptığı etkinliklerle dolu dolu geçirdi

  8 Mart Kadınlar Günü

Kadın kolları başkanı  Nazife İlhan ilk büyük toplantısını 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile Bahçeşehir İlyas Usta Restoran’ta yüzlerce kişi ile birlikte kahvaltılı bir etkiliğe imza attı.

İlçe başkanı Özgür Karabat her toplantıda  yaptığı gibi bu toplantıda da birlik ve beraberlik mesajı vererek güzel bir açılış konuşması yaptı. Bu konuşmanın bir bölümünü basın özgürlüğüne ayıran Karabat,Başakşehir belediye başkanı Mevlüt Uysal’ın bazı basın yayın organlarına karşı uyguladığı ambargo’nun da çok yanlış olduğunu vurguladı.Karabat’tan sonra mikrofonu devralan İstanbul 3.Bölge Milletvekili Birgen Keleş’te günün mana ve önemine binaen bir konuşma yaparak kadınları CHP.saflarında siyaset yapma davet etti.

14 Mart Tıp Bayramı

Özgür Karabat başkanlığında 14 Mart Tıp bayramı münasebeti ile 150’ye yakın sağlık çalışanını ziyaret eden CHP.Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat’ın yaptığı proaktif  çalışmalar hem parti içinde hem de parti dışında  takdirle e karşılanıyor.

 Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin, Faik Öztırak ve Hamza Çebi fotosu gelecek

25 Mart’ta büyük buluşma

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir ilçe başkanlığı bölge sorunlarına çözüm üretmek adına yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklemek için Partinin ağır toplarını Başakşehir’de sanayicilerle buluşturuyor.

25 Mart 2010 saat 13.00 da ESKOP SANAYİ SİTESİ Atatürk Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılacak olan programa CHP.İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan vekili Kemal Kılıçdaroğlu,Tekirdağ Milletvekili ve partinin MYK üyesi Faik Öztrak,Trabzon Milletvekili Hamza Çebi,Son yıllarda yaptığı açılımlarla renkli bir kişilik olan CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve bu programın yapılmasına öncülük yapan CHP.Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat  ilçe ekonomisinin bel kemiğini oluşturan Ülkemizin en büyük dünyanın da önde gelen OSB.leri içinde yer alan ve 200 bin yurttaşa iş imkanı sunan OSB.yi oluşturan 37 tane siteden,35 tanesinin Başakşehir’de yer aldığı için ilçe için oldukça önemli olan OSB.nin sorunlarına seyirci kalamayacaklarını ifade ederek bizlere destek veren yurttaşlarımıza karşı üzerimize düşen görevlerimiz ne ise onları yapmaya talibiz dedi. 

Gençlik kolları başkanı Ümit Aksu partisinin yaptığı bir çok etkinlikte gençlik kollar üyesi arkadaşları ile birlikte partisin başarısı için çalışarak etkinliklerin hatsız geçmesi için canla başla çalışıyor. Aksu gençleri tiyatroya alıştırmak için dünya tiyatrolar haftası etkinliği nedeni ile 27 Mart 2010 ‘da Muhsin Ertuğrul tiyatro sahnesinde CHP.li gençlere tiyatro ziyafeti  verecek. 

n İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim