Çapa Bilim Koleji Kurucusu Maksut Konyar, Çapa Bilim Koleji Doğu Ataşehir Müdürü Gülce Şahin ve Çapa Bilim Koleji Eğitim Kurumları Basın Danışmanı Müslüm Aktürk ile beraber Ataşehir Kaymakamı  Zafer Karamehmetoğlu ile Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı makamlarında ziyaret etti. Çapa Bilim Koleji tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle eğitim camiasına yönelik düzenlenecek kahvaltı programı için ziyaret edilen Karamehmetoğlu ve Dallı’ya davetiye takdim edildi.

ATAŞEHİR KAMPÜSÜ’NDEN DAVET

Vizyoner ve nitelikli nesilleri yetiştirmeyi hedefleyen Çapa Bilim Koleji, önümüzdeki eğitim öğretim yılında iki ayrı kampüsle hizmet vermeye başlayacağı Ataşehir’de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican şahsında bütün okul müdürleri ve eğitim duayeni yöneticilere yönelik düzenlenecek kahvaltı eğitim camiası paydaşlarını buluşturacak. Çapa Bilim Koleji’nin geleneksel kahvaltı organizasyonları ile tüm eğitim kurumlarını bir araya getirerek pozitif sinerji oluşturan önemli bir zirve olması bekleniyor.

Çapa Bilim Koleji Eğitim Kurumlarının gelenekselleşen eğitim buluşmaları kapsamında organize edilen kahvaltı programı Dünya Kadınlar Günü gibi güzel ve anlamlı bir vesileyle 8 Mart Perşembe Günü Ataşehir’deki Kaşıbeyaz Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim