Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen ‘Afete Hazır Türkiye Projesi’ kapsamındaki ‘Afete Hazır Okullar’ kampanyası lansmanı için Küçükçekmece’de bulunan Beşir Atalay, Halkalı’daki Küçükçekmece Belediyesi’nin Türkiye’nin İlk Yeşil Sertifikalı kamu binasını ziyaret etti.

KÜÇÜKÇEKMECE’Yİ YAKINDAN TANIDI

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in makamında ağırladığı Beşir Atalay, Küçükçekmece ilçesi, projeler ve belediye binası hakkında bilgiler aldı. Temel Karadeniz’i başkanlığından dolayı da tebrik etti. Bu ziyaretle Küçükçekmece’yi daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu da belirten Atalay, belediye personelinin çalışmasından ve disiplininden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Binanın kullanım kolaylıkları ve yeşil binanın avantajlarını Beşir Atalay’la paylaşan Temel Karadeniz ise, “Sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.”dedi. Beşir Atalay, mimarisi, altyapısı, verimli enerji kullanımı ile doğa dostu olan Küçükçekmece Belediye binasını da gezerek; Karadeniz ve personel ile birlikte öğle yemeği yedi. 
Editör: TE Bilisim