Olay Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Alan (29) kucağında bebeği Ezgi Yaşar Alan ile birlikte eve gitmek için yola çıktı. D-400 karayoluna geldiği sırada üst geçidi kulanmak yerine yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu arada Mustafa Demir'in kullandığı otomobil anneye çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve kucağındaki bebeği yere savruldu.

Olayı gören vatandaşlar hemen kaza yerine koşarak bebeği alıp kaza yerine sadece 250 metre uzaklıktaki özel bir tıp merkezine götürdü. Bu arada yaralanan anne için ise ambulans istendi. Ambulans gelinceye kadar kanlar içinde kalan anne, "Bebeğim nerede?" diye kendisine yardım etmek isteyen vatandaşlara sordu. Yaralı olmasına rağmen bebeğini görmek onun durumunun iyi olduğunu öğrenmek için yattığı yerden doğrulmak istedi. Vatandaşlar bu arada bebeğin tıp merkezine götürüldüğünü söyledi. Kadın bunun üzerine yere yatıp tekrar ambulansı beklemeye başladı. Ambulans gelince kadının bu kez de sağlık görevlilerine "Bebeğim nerede, bebeğim" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.Sağlık görevlileri de bebeğin durumunun iyi olduğunu tıp merkezine götürüldüğünü söyledi.

Bu arada otomobilin sürücüsü de yaralının başında kaldırıma oturarak gözyaşlarını tutamadı. Kadın ambulans ile önce tıp merkezine ardından bebeğiyle birlikte Adana Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Editör: TE Bilisim