Cevizli Çakabey İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Emre Keleşoğlu bir ay önce yapılan okul başkanlık seçiminde satranç takımı vaad etmişti. Bunun üzerine okulda yapılan seçimden başarıyla çıkan Emre Keleşoğlu sözünü tutmak için sosyal medya aracılığıyla Kartal Belediyesi’nden her sınıf için satranç takımı talep etmişti. Bunun üzerine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün talimatıyla satranç takımları hazırlandı.

Başkan Altınok Öz’e çocuklardan büyük ilgi

Okul başkanlığı seçimlerini başarıyla geçen Emre Keleşoğlu’nu, Başkan Altınok Öz okulda ziyaret etti. Ziyaret öncesinde okul bahçesinde Başkan Altınok Öz’ü gören çocuklar büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Çocukların yoğun ilgi ve sevgisi nedeniyle merdivenleri güçlükle çıkan Başkan Altınok Öz, etrafını saran çocuklarla fotoğraf çektirip, defterlerini imzaladı.

Satranç takımlarını Başkan Altınok Öz kendi elleriyle teslim etti

Başkan Altınok Öz, Okul Müdürü Ayhan Kara’nın odasında yeni okul başkanı Emre Keleşoğlu ile bir araya geldi. Bir süre Emre Keleşoğlu ile sohbet eden Başkan Altınok Öz, satranç takımını kendi elleriyle takdim etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Keleşoğlu, Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti. Okuldan ayrılırken Başkan Altınok Öz, müdürün kapısının önünde heyecanla bekleyen öğrencilerle karşılaştı. Çocukların yoğun ısrarı üzerine fotoğraf çektirip ve sohbet etti.

 
Editör: TE Bilisim