Başakşehir’in engellilere yönelik tek yapılanması olan Ak Parti Özürlüler Komisyonu özellikle taşrada yaşayan ve tatil imkanı bulamayan özürlüler ve aileleri bir hafta İBB Florya Çiroz tesislerinde kamp yaptı.  

23 aileden oluşan gurup yaklaşık 80 kişiyle İBB’ nin Florya Çiroz Tesislerinin konuğu oldu.  

Kampa katılan Başakşehirli engellileri  Ak Parti Başakşehir ilçe Başkanı Ahmet Selim KÖROĞLU ve Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL’IN yanı sıra,İlçe Sosyal İşler Başkanı Musa ÖZCAN, Dış İlişkiler Başkanı Abdurrahman ACAR, Özürlüler komisyonu başkanı Kerim Yavuz Yaşlılar komisyon başkanı Abdurrahman SÜER, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz AVCILAR Meclis Üyesi Çetin HACIGÜL ve Başakşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayhan METİN’DE  ziyarette hazır bulundu. 

Kamp süresince Boğazda yat gezisi, konser programları, eğlence programları ve çeşitli yarışmalarla Engelliler ve aileleri kendilerini doyumsuz aktivitelerin içerisinde buldular.

Ulaşım imkanları da dahil tek kuruş ücret ödemeden bu imkanlardan faydalanan özürlüler ve aileleri kendilerine bu imkanı sunan herkese teşekkürler etti. 

Dolu dolu bir hafta geçiren engelliler ve aileleri kamptan ayrılırken hüzünlü dakikalar yaşadı. Kampın mükemmel atmosferinden ayrılmak istemeyen engellilerin hüzünlendikleri gözlerden kaçmadı. 

Organizasyon sonrasında tüm engellilere evlerine kadar eşlik edildi.

Editör: TE Bilisim