BEDAŞ ve Başakşehir Belediyesine öfke büyük 

20.000 den fazla insanın yaşadığı Başakşehir 5.Etap, ve 4.Etap,1 Etap'ta tam 7 saat elektrik kesintisi oldu.

Güvercintepe mahallesinde ise 10 saaten fazla elektirk kesinisi oldu. Mahalle muhtarı İbrahim Dinç Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi " Yağan kardan dolayı bazı hizmetlerin aksamasını anlayışla karşıladığını ifade ederek bazı çalışmalarında zamanında yapılmadığından dolayı tepkisini ortaya koydu.  Mahllesinde dializ hastaları ve diğer acil hastaların yaşadığı,bir kaç hastaların ikamet ettiği bir iki sokaktaki karın temizlenmesi için Başakşehir Belediyesini defalarca aradığını ifade ederek hasta olduğunu bildirdiğimiz halde ne yazık ki ilgilenmediler.

Muhtar Dinç 10 saate yakın kesintiye uğrayan elektrik arızasından dolayı da BEDAŞ'a tepki göstererek gününde ödenmeyen faturalarden dolayı hemen elektriğimizi kesmesini bilen kurumun bir arızayı 10 saatte gidermemesine sert tepki gösterdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber  


B
aşakşehir'de ikamet eden bir çok insanın aşırı kardan dolayı evinden dışarı çıkamadığı ile alakalı haber ihbar hattımıza sayısız mail,telefon ve SMS geldi.

Bir çok vatandaş Belediyemiz Kırmızı başlıklı kızın tiyatrosuna ayırdığı zaman ve çabayı bu yoğunlukta yağacak bir kar anında nasıl mücadele edeceğine ayırsaydı bugün bu kadar insan mağdur olmazdı diyerek Beleidye başkanı Mevlüt Uysal'ın iyi bir sıvan vermdğini iddia ettiler.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim