Malatya Müftüsü Ümit Çimen ve Başakşehir Müftüsü Remzi Pehlivan onur konuğu oldu

Başakeşhir Güercintepe’de bulunan Malatya’lılar derneğinde yapılan kahvaltılı toplantıya seçkin davetliler’ de katıldı. Malarta müftüsü Ümit Çimen il Müftülerinin Diyanet İşleri başkanı Prof. Mehmet Görmez başkanlığında Edirne’de yapılan müftüler toplantısına katılması nedeni ile  Başakşehir’de bulunan çocuklarını ziyarete geldiğini ifade ederek 30 yıllık aile dostu olan Başakşehir müftüsü Remzi Pehlivan’ın daveti ile bu kahvaltılı istişare toplantısına katılmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.Müftü Çimen’ in kayısıların bu sene çift tomurcuklu açmasını temenni etmesi  büyük alkış aldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Yemek duası yapan Başakşehir müftüsü Remzi Pehlivan’da Malatya’lılar ile birlikte aynı sofrada kahvaltı yapmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etmesi beğeni topladı.

Sosyal Politikalar bakanlığı İstanbul İl Müdürü Önal İnaltekin’de Kahvaltıya katıl

Türkiye’de 5.Büyük Bakanlık olan Kadın Aile ve  sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl müdürü olan Malatyalı Önal İnaltekin’de MADEF Başakşehir ilçe başkanlığının kahvaltılı istişare toplantında bir konuşma yaptı. İnaltekin Çocuk Esirgeme kurumları,Huzurevleri başta olmak üzere kadın ve aile ile ilgili bir çok birimin kendi ilgi alanlarında olduğunu ifade ederek çalıştıklarını ifade etti. İnaltekin ‘de Malatya’ lıların  çevrense faydalı olduğunu ifade ederek kendi jenerasyonunda gelen insanların büyüklere karşı çok saygılı olmalarına karşın yeni gençlerin bu konuda duyarlı olmadığını ifade ederek  herkesin kendi evlatlarına bu terbiyeyi vermesi gerektiğini ifade etti.

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF)Genel Başkanı Yılmaz Durmuş her yerdeyiz dedi

MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş yaptığı konuşmada şunları söyledi “İstanbul’da 39 ilçe var.MADEF olarak 20 ilçede ana kademe,kadın kolları ve gençlik kolları başkanlıklarını kurduklarını ifade ederek diğer kalan 19 ilçede de kurulduktan sonra federasyon olarak Malatyalıların en çok bulunduğu diğer illerde de teşkilatlanacaklarını ifade etti.

Sunucu Ali Biricik’ ten  yayın grubumuza övgü dolu sözler  

Sunucu Ali Biricik ise Gazetelerimizin kurucusu ve Malatya Kitabı yazarı da olan Hüseyin Çetiner’in kurduğu İstanbul Times Gazetesi,www.istanbultimes.com.tr haber portalı www.istanbultimes.tv ve İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) ile Malatyalılara büyük hizmetler sunduğunu ifade ederek bakınız elimde ki gazetede Malatya İzollu vakfının güzel bir haberi 1.sayfada verilmiş diyerek yayın grubumuza övgüler yağdırdı.

Programın televizyon çekimini www.istanbultimes.tv de izleyebilirisniz.

Kaynak :istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim