Başakeşehir’de Yeni Bir Hayat Kuruluyor   

Başakşehir 2.Etapta Hayat Park konakları bölgeye ve ilçeye yen bir güzellik katacak.Ünsal Group’un güvencesinde temeli atılan konaklar yeşile meraklı olan ailelere yep yeni bir yaşam kalitesi sunuyor. 

İstanbul Times Haber Merkezi 

Ünsal Group Yönetim Kurulu başkanı Şinasi Ünsal Hayat Park konakları ile ilgili ilk kez İstanbul Times Gazetesi Emlak ve İnşaat uzmanlarımıza projeleri hakkında açıklamalarda bulundu:

“Biz Hayat Park konaklarını inşa etmeye başlarken ticari bir kaygıdan ziyade ailemizle birlikte ikamet edeceğimiz kaliteli bir yaşam süreceğimiz ciddi mekanlar yapma gayretinde olduk.Konutlarımızın inşa edildiği bölgede yükseklik sınırı olmadığı halde biz konaklarımızı beş kat ile sınırlı tuttuk” dedi. Lokasyon olarak çok güzel ve stratejik bir yerde kurulu bulunuyoruz.  

Hayat Park Konaklarının yanı başında  kültür merkezi,olimpiyat stadı,üç dakikalık mesafede yer alan dünyanın en büyük organize sanayi sitesi olan İKİTELLİ,  10 Km. ilerisinde Atatürk Havalimanı olmak üzere bir çok önemli bölgeye yakınlığını bir avantaj olarak gördüğünü ifade eden Ünsal iddia ediyorum Hayat Park çok farklı bir proje olacak dedi. 

Konuşmasını  rahat ve sakin bir mekanda yaşamak isteyenlerin tercihi olabilecek bir yerde yükselen Hayat Park Konakları İstanbul’un en prestijli ve tercih edilen mekanları olacağına inandığını söyleyen Ünsal Group Yönetim kurulu başkanı Şinasi Ünsal projemizde mekan satın alan herkes geleceğine iyi bir yatırım yapmış ocak dedi. 

Hayat Park Konakları ile Yeşile Doyacaksınız

İstanbul’un parlayan yıldızı olan Başakşehir’de bugüne kadar düşünülmeyen ve yapılmayan bir konsept  ile temeli atılan Hayat Park konaklarında bir çok yenilik uygulanıyor.Yükseklik konusunda imar sınırı olmadığı halde proje yürütücüleri dev bloklar yapmak yerine şehrin ruhuna daha yatkın olması bakımından konak tarzı olan beş katı binalar tercih etmeleri uzmanlar tarafından takdirle karşılanıyor. 

Ünsal Group’un Geçmişi  

Ticareti bir yaşam felsefesi haline getiren Ünsal ailesi bugün bir çok alanda yatırımlar yaparak ülkenin kalkınmasına ciddi katlılar yapmaktadır. Turgut Özal’ın ülkeye çağ atlattığı bir dönemde (1984) kurulan Ünsal Yapı ve Ticaret Şirketi en iyi hazine dürüstlüktür prensibinden hareket ederek  bugün devasa bir group olmayı başarmıştır. 

 Dürüstlük ve samimiyeti yaşantısında ve ticaretinde ilke edinen ÜNSAL AİLESİ, aile ve toplum olarak geleceğe güvenle bakabilmenin Yolunun başarmaktan geçtiğine, azim ve kararlılığın başarmanın sırrı olduğuna inanmıştır.  

Başarılarla Dolu 26 Yıl 

BU DÜŞÜNCELER IŞIĞINDA FARKLI BİR YAPILANMA VE EKİP ÇALIŞMASI İLE BAŞARILARLA DOLU 26 YILI GERİDE BIRAKMANIN MUTLULUĞU VE HEYECANINI YAŞAYAN GROUP KURULUŞUNDAN BUGÜNE, ÜLKEMİZ VE DÜNYADAKİ HIZLI DEĞİŞİM VE GELİŞMELERİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ OLMUŞTUR. DEĞİŞİM VE GELİŞMENİN GETİRDİĞİ ZORLUKLARI, ŞİRKET İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEDEN VE ÇOK DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN BİZE DUYDUĞU GÜVENLE, AVANTAJ VE FIRSATLARA ÇEVİRMEYİ BAŞARDIK.

Ülkenin Çimentosunda Harcımız Var

BUGÜN, DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE FAALİYET GÖSTEREN BİR ŞİRKETLER GRUBUNA DÖNÜŞMENİN GURUR VE MUTLULUĞU İLE, ÜNSAL GRUP ÇATISI ALTINDA FAALİYETLERİMİZE DEVAM ETMEKTEYİZ.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BİR YANDAN ESKİ FAALİYET KONULARINDA AYNI KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDERKEN DİĞER YANDAN DA KONUT SEKTÖRÜNDE İHTİYAÇ DUYULAN MODERN VE ÇAĞDAŞ ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞINA UYGUN PROJELER GELİŞTİREREK ÜLKE İNSANIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYA DEVAM ETMEYİ HEDEFLEMEKTEYİZ

MİSYONUMUZ GÜNÜMÜZÜN YAPI ANLAYIŞINI DOĞRU ALGILAYARAK VE İLERİ TEKNOLOJİNİN SAĞLADIĞI İMKANLARDAN FAYDALANARAK, ÜLKEMİZ İNSANININ İÇİNDE YAŞADIĞI, İÇİNDE ÇALIŞIP ÜRETTİĞİ, EN SAĞLAM VE EKONOMİK YAPILARI EN KISA SÜREDE EN İYİ KALİTEDE İNŞA ETMEKTİR.

GERÇEKLEŞEN PROJELERİMİZ

  • ÜNSAL YAPI A.Ş. – GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI – İSTANBUL / BAYRAMPAŞA
  • MAHMUTBEY EVLERİ – 76 KONUT- İSTANBUL / BAĞCILAR
  • YATILI KIZ ÖĞRENCİ YURDU – 250 ÖĞRENCİ  - ERZİNCAN
  • F.S.M. EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ – 196 YATAK - İSTANBUL / BOSTANCI
  • YATILI KIZ KURAN KURSU – AĞRI
  • OTEL – ÇANAKKALE / BOZCAADA
  • ÜNSAL İŞ MERKEZİ – İSTANBUL / YENİBOSNA 

ŞİRKETLERİMİZ VE FAALİYET ALANLARI

 ÜNSAL YAPI A.Ş. : KONUT VE İŞ MERKEZİ PROJELERİ GELİŞTİRME VE UYGULANMASI, TAAHHÜT İŞLERİ KAPSAMINDA HASTANE, YURT BİNASI, OKUL, KONUT, İŞ MERKEZİ VE SANAYİ YAPILARI İMALATLARI

  • ÜNSAL ELEKTROTEKNİK LTD. ŞTİ. : SKYTECH MARKASI İLE TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ GELİŞTİRME, ÜRETİM, İTHALAT VE PAZARLAMASI.
  • ÜNSAL TEKSTİL VE MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ.: BOSNA PARK MARKASI İLE TEKSTİL,HAZIR GİYİM VE MAĞAZACILIK FAALİYETLERİ
  • ÜNSALLAR İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ LTD.ŞTİ. : YAPI MALZEMELERİ TOPTAN DAĞITIMI VE YAPI MARKET İŞLETMECİLİĞİ.

 YETKİLİ BAYİLİKLERİMİZ

  • ÇANAKKALE SERAMİK
  • EGE SERAMİK
  • MARSHAL BOYA
  • İZOCAM
  • ERBOSAN BORU
  • ÇAMSAN MDF LAM VE LAMİNANT PARKE
  • HAKAN PLASTİK
  • ISISAN
  • TÜM YAPI VE İNŞAAT MALZEME VE EKİPMANLARININ ÖNDE GELEN MARKALARININ BAYİLİKLERİ 

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

      Sayın ŞİNASİ ÜNSAL

 

 

Editör: TE Bilisim