Anguslar timden kurtulamadı

Bayramın ilk gününde ithal Anguslar şüpheleri boşa çıkarmayarak sahiplerine zor anlar yaşattı. Bağcılar’da kaçan 40 Angus Bağcılar Belediyesi Angus Yakalama Timi tarafından yakalanarak sahiplerine teslim edildi.  

Türkiye bu yıl Kurban Bayramı’nda bir ilki de yaşadı. Avrupa ve Amerika’dan binlerce Angus Kurban Bayramı dolayısıyla ithal edildi. Özellikle ürkeklikleriyle dikkat çeken Angusların kurban kesiminde nasıl bir tepki verecekleri merak konusuydu. Kurban Bayramı’nın ilk gününde pek çok Angus kaçarak sahiplerine zor anlar yaşattı.

ANGUS YAKALAMA TİMİ MÜDAHALE ETTİ

Bağcılar Belediyesi, Angusların kaçma endişesini göz önünde bulundurarak 8 kişilik tam teşkilatlı Angus Yakalama Timi kurdu. Kurban Bayramı’nın ilk gününde 40’a yakın Angus kaçarken, Bağcılar Belediyesi Angus Yakalama Timi hemen olay yerine intikal ederek kaçan Angusları yakaladı.

Bayramın ilk günü Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de yoğun bir mesai harcadı. Özellikle ilçe genelinde tüm uyarılara rağmen, yasalara aykırı kesim yapan vatandaşlara göz yumulmayarak gerekli uyarılarda bulunuldu ve yasal işlem yapıldı.

 

Editör: TE Bilisim