AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun yanı sıra AK Parti İstanbul Millet vekili Burhan Kuzu AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Bülent Turan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Arısoy, Gökhan Kasap, Zafer Alsaç, Belediye Meclis Üyeleri, Sefer Kocabaş, Mehmet Altuntaş, Cemal Merdan, Özcan Doğan, Serkan Akarsu, Cahit Bayram, AK Parti Zeytinburnu Yönetim kadrosu , Mahalle Başkanları , İşadamı Cemil Coşkun Budak, İşadamı Fevzi Altuğ, İşadamı Zeki Sarban ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İftar yemeğinden sonra açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Ramazan ayının maneviyat ve paylaşım açısından önemine değinerek “ AK Parti Teşkilatı olarak birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bu mübarek ayda hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı boyunca sürdüreceğimiz Çat Kapı ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak iftarı onlarla birlikte yapacağız. Maneviyatı yüksek olan bu mübarek ayda, her zaman olduğu gibi halkımızla iç içe birlik ve beraberlik anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

Ünver’in ardından konuşmasını yapan İl Başkanı Aziz Babuşçu, Zeytinburnu Teşkilatının başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Babuşçu, “ Ramazan Ayı’nın bu mübarek gününde sizlerle birlikte iftar yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Partimizin kuruluşlundan bugüne geçen 8 yılda, Zeytinburnu İlçe Teşkilatı olarak yaptığınız çalışmalarla hep örnek oldunuz. Sizlerin özverili çalışmaları ile AK Parti her zaman çıtasını yüksek tutmaya devam edecektir.

İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı’nda birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızla halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Yaptığımız ev ziyaretleri ile her kesimden vatandaşımızın iftar sofrasına konuk olmak ve onlarla birlikte iftar yaparak aynı kaptaki yemeğe kaşık sallamak bizlere tarifi imkansız bir mutluluk veriyor” dedi.  

Babuşçu konuşmasının sonunda ilçe teşkilatının yaptığı özverili çalışmalardan dolayı partililere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim