Farklı düşünler arasındaki diyalogun ülkemiz demokrasinin gelişmesi için büyük önem taşıdığını belirten AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, siyasetin hizmet yarışı olduğunu söyledi  

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine atanan Ekrem İmamoğlu'nu nezaket ziyaretinde bulundu. İmamoğlu ve CHP'liler tarafından ağırlanan Babayiğit'e, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.  
 

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Türkiye'de büyük değişimlerin yaşandığına dikkat çekerek, “Demokrasi kültürümüz gelişti. Bundan 20 yıl önce ideolojik kutuplaşmalar vardı. Bu günler hayal bile edilemezdi. Kendisini muhafazakar olarak tanım eden bir partinin, sol bir parti ziyaret etmesi düşünülemezdi. Günümüz de ise bu kutuplaşma sona erdi. Bu ülkemizde demokrasinin gelişmesinin göstergesidir” dedi. 

Farklı düşünceler arasında diyalog kurulmaya başlanmasının Türkiye demokrasisi için büyük önem taşıdığını belirten Babayiğit, “Farkı düşünceler biraya geliyor ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuluyor. Hiçbir problem yaşanmıyor. Bu demokrasimizin geldiği olgunluk seviyesini gösterir. Siyaseti insanların huzurunu ve mutluluğunu biraz daha yukarı taşımak için yapıyoruz” şeklide konuştu.  

Babayiğit, her iki siyasi partinin de Beylikdüzü'nün geleceği için çalıştığını belirterek, “Siyaset bir hizmet yarışıdır. Siyasetçiler olarak bizlerin görevi Beylikdüzü'nde hizmet kalitesinin gün geçtikçe artmasını sağlamaktır. Bunu için karşılıklı diyalogların gerekli olduğunu düşünüyorum. Biz her zaman diğer siyasi partilerle diyalog içinde olacağız” ifadelerini kullandı. 

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, AK Partililerin ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, kendilerinin de iade-i ziyarette bulunacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim