Kuruluşundan bu yana geçen 10 yılda Zeytinburnu’nun Sağlık alanındaki parlayan yıldızı olan Avrasya Hospital sağlık alanında yakaladığı bu başarıyı, hastane dışında yaptığı çalışmalarla da sürdürüyor.

İnsan odaklı çalışmalara önem veren ve hastane dışında yaptığı faaliyetlerle de halkın büyük beğenisini kazanan hastane Ramazan ayı nedeni ile binlerce kişinin katıldığı iftar yemeği ile yine gündeme damgasını vurdu.

 

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçede kurduğu 2 ayrı iftar çadırının ev sahipliğini yapan Avrasya Hospital, İki ayrı iftar çadırındaki iftar yemeğine  2500 kişi katıldı.

 

Hastane yöneticiler, doktorlar ve çalışanlardan oluşan bir gurubun ev sahipliği yaptığı iftar yemeği ulvi duyguların arttığı, sevgi ve hosgörünün hakim olduğu bir atmosferde gerçekleşti.

 

Belediye hizmet binası önündeki çadırda verilen iftara binden fazla vatandaş katıldı. İftar  öncesi ve sonrası etkinliğin tamamı Delta Fm Dj’leri tarafından canlı olarak yayınlandı.

Çeşitli röportajların da yer aldığı yayın,gece geç saatlere kadar devam etti. Teravih namazının ardından etkinliklere ve ramazan eğlencelerine devam edildi. Komedyen İbiş izleyicileri gülmekten kırıp geçirirken, illizyonistin sevgi üzerine kurduğu gösterisi beğenilirken  Kadir Tapucu konseri izleyicilere unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.Merkezefendi cami külliyesinin yakınında bulunan iftar çadırındaki etkinlik ney dinletisiyle başladı ve nezih bir atmosferde 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. 

 

 

Editör: TE Bilisim