İsmini  Fatih Sultan Mehmet’in meşhur hocası Akşemseddin’den alan İlk Öğretim Okulu Ana sınıf Öğrencileri yıl sonu etkinlikleri münasebeti ile düzenlenen programda ebeveynleri başta olmak üzere öğretmen ve vellerini gülmekten kırıp geçirdiler.

ISTANBUL TIMES/HABE R MERKEZİ

İsmini  Fatih Sultan Mehmet’in meşhur hocası Akşemseddin’den alan İlk Öğretim Okulu Ana sınıf Öğrencileri yıl sonu etkinlikleri münasebeti ile ebeveynlerini başta olmak üzere öğretmen ve velilerini gülmekten kırıp geçirdiler.Bir birinden ilginç yarışma ve oyunların sergilendiği etkinlik kapsamında yapılan organizasyon katılımcılar tarafından tam not aldı.Ana sınıfı B şubesi sabah öğretmenlerinden Neslihan Kösoğlu’nun yoğun çaba ve destekleri ile programa renk katıldığı ise gözlerden kaçmadı.

Miniklere Başkan Amca Sürprizi  

Başakşehir Belediye  Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet selim Köroğlu aynı saatlerde ilçe kongreleri olduğu halde minikleri yalnız bırakmayıp etkinliğe katılmaları ise başta Okul Müdürü Celalettin Aykol olmak üzere öğrenci velileri tarafından takdirle karışılandı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal burada yaptığı kısa konuşmada, “İlçemizin en güzide okullarından birisi olan Akşemsettin İlköğretim Okulunda bulunmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizim siyasetteki tek muradımız halkımızın mutluğudur. Halkımız bize kolay ulaşabilsin diye hemen okulun arka tarafında bulunan binayı da belediyemize tahsis ettik.  Zaman zaman burada da bulunacağım için halkımız bize daha rahat ve kolay ulaşacak” dedi.  müjdesi de verdi. 

ANA SINIFI ÖĞRETMENLERİ HEYECANLIYDI  

A şubesi Sabah Bölümü Öğretmeni Seçil Başarır, öğlen şubesi Öğretmeni Ayşegül Uysal,B Şubesi Sabah Öğretmeni Nesihan Kösoğlu Öğlen Şubesi Öğretmeni Şengül Bozkurt E Şubesi Sabah Öğretmeni Gonca Gökçe,öğlen şubesi Sevinç Erdem’in heyecanı görülmeye değerdi. Organizasyonun kusursuz olması için elinden gelen her türkü gayreti sarf eden Sas organizasyon yöneticisi Salih Özsarı ve ekibi de güzel bir çalışma yapmıştı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim