"Kış soğuktur üşütür İstanbul'un kardeşliği ısıtır"

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde sığınmacılar için "Üşüyorum, Yardım Edin" sloganıyla başlatılan kampanyaya AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 5 tır ile destek verdi.


"Kış soğuktur üşütür İstanbul'un kardeşliği ısıtır" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar Şanlıurfa'ya ulaştırılarak, 4 bini kapalı olan 8 bin metrekarelik lojistik merkezine yerleştirildi.


Battaniye, ısıtıcı, çocuk bezi, giysi ve gıda maddelerinin bulunduğu yardım kolileri, aralarında AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile İstanbullu bazı belediye başkanlarının katıldığı törenin ardından araçlara yüklenerek, kentin çeşitli mahallelerinde kalan sığınmacılara dağıtılmaya başlandı. Kampanya kapsamında getirilen mobil fırında ise günde 20 bin ekmek üretilecek.


Kampanya ile ilgili açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar; Yaklaşık bir ayda organize edilen kampanya için Sarıyer’den 5 tır yardım malzemesi toparlandığını ifade ederken, “birçok belediyesi olan ilçeden daha fazla yardım topladık. Emeği geçen tüm Sarıyerli yardımseverlere ve organizasyon için fedakarca çalışıp, bir de üstüne maddi yardımda bulunan AK Parti Sarıyer yönetimine teşekkür ederim.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim