Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Kongresi yaklaşırken, gençlik kolları ve kadın kolları, aday olması beklenen Metin Külünk için sanal ortamda bir site oluşturdu. Oluşturulan sitede teşkilat üyelerinin birçoğu Metin Külünk’ün aday olması için adeta baskı yapıyor.  

ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ-AK Parti İstanbul İl Teşkilatı İl Kongresi yaklaşırken, parti’nin gençlik kolları ve kadın kolları bir site oluşturarak aday olması beklenen Metin Külünk için duygu ve düşüncelerini dile getiriyorlar. http://www.istanbulsevdalisiyiz.blogspot.com/ isimli siteye şuana kadar 6 bin 858 kişinin ziyaret ettiği görülüyor.

“BİZ; AK PARTİ’NİN GÖNÜLLÜLERİ, SEVDALILARIYIZ”

Oluşturulan sitede “Biz; AK Parti’nin gönüllüleri, sevdalıları, inananları, çalışanları ve asıl sahipleriyiz. Biz bir şarkıyı, liderimizle söyleyip yola çıkan ve o yolda engel tanımayanlarız. Biz bu partinin temeliyiz. Biz milletiz. 29 Mart seçimiyle verilen mesajları alan ve 29 Mart seçimlerini doğru okuyanlardanız. Ve şimdi diyoruz ki; 29 Mart'ta İstanbul yorgun düştü. Biz İstanbul'a hizmet yarışında artık bayrak değişimi vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Liderimizin bu minvaldeki sözünü düstur edindik. “Durmak yok, yola devam!” Biz Metin Külünk’le İstanbul'da yola devam etmek istiyoruz” şeklinde giriş yazısı bulunuyor.

TEŞKİLATTAN KÜLÜNK’E ADAY OL BASKISI

Oluşturulan siteye ziyaretçi sayısı ve gelen yorumlar dikkate alındığı zaman İstanbul İl Teşkilatı Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve diğer üyelerin Metin Külünk’ün aday olması için baskı yaptıkları görülüyor. Birbirinden farklı yorumların geldiği blog sitesinde partililer, neden Metin Külünk sorusuna da cevap veriyor. Oluşturulan siteye gelen yorumları okumak için http://www.istanbulsevdalisiyiz.blogspot.com/ adresini tıklayınız.

Editör: TE Bilisim