AK PARTİ BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI YAZ ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığının Ana Kademe  Yönetim Kurulu Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri ,Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri,Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanlarına yönelik düzenlemiş olduğu Tekne Gezisi yoğun katılım ile tamamlandı.
Yoğun çalışma programları arasında teşkilat mensuplarının dinlenerek stres atması için zaman zaman değişik aktiviteler de yaptıklarını dile getiren İlçe Başkanı  Ahmet Selim KÖROĞLU; “ Teşkilat olarak yaz aylarını da halkımızın arasında onların sıkıntılarını dinleyip çözüm yolları arayarak geçiriyoruz. Bizim teşkilat olarak öncelikli amacımız halkımızın gönlünü kazanmaktır. Çalışmalarımız sırasında yorulan teşkilat mensuplarımızı da dinlendirmek, dinamizmi artırmak için tekne turu gibi etkinlikler yapıyoruz. Aslında tüm teşkilatımızın bizimle olmasını isterdik , bu tür etkinliklerimizi katılım sayısını arttırarak devam ettireceğiz ”dedi.
Yapılan boğaz turunda samimi ortamlar oluştu, yaz dönemine girilmiş olmasına rağmen İlçe Başkanı Ahmet Selim KÖROĞLU ve yardımcılarının düzenlediği bu organizasyon beğeni toplarken Ak Partide Tatile  girilmediği “DURMAK YOK YOLA DEVAM” mesajı verilerek tekne gezisi sonlandırıldı.
Editör: TE Bilisim