41 KERE MAŞALLAH
İstanbul’un çeşitli semtlerinde 4o şubesi bulunan Adıyamanlı Çiğköfteci Suphi Usta, 41’inci şubesini Başakşehir 4. Etap 1. Kısım Gökkuşağı Tesislerinde görkemli bir tören ile açtı.
ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ
İstanbul’un çeşitli semtlerinde 4o şubesi bulunan Adıyamanlı Çiğköfteci Suphi Usta, 41’inci şubesini Başakşehir 4. Etap 1. Kısım Gökkuşağı Tesislerinde görkemli bir tören ile açtı. Görkemli bir açılış programı hazırlayan İşletme Sahibi Suphi Asiltürk, 400 yıllık lezzeti İstanbul halkı ile buluşturduklarını kaydetti.
SANATÇILAR KONSER VERDİ
Düzenlenen açılış törenine birbirinden değerli çok sayıda sanatçı Başakşehirlileri coşturdu. Çılgın Sedat, Kahtalı Mıçı, Yusuf Harputlu, Songül Karlı, Uğur Arslan, Küçük İbo, Ercan Papur, Azer Aktaş, Cemal İnan, Timuçin, Ersoy Çağlar ve Karadeniz Ateşi gibi değerli sanatçılar ve gruplar katıldı.
 
“İLGİ BÜYÜKTÜ, BAŞAKŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İşyeri ile ilgili olarak açıklamada bulunan Adıyamanlı Çiğköfteci Suphi Usta İşletmelerinin sahibi Suphi Asiltürk, “İstanbul genelinde 40 şubemiz vardı. 41. Şubemizi Başakşehir’de yoğun talep üzerine açtık. Burada amacımız lezzeti halk ile buluşturmaktır. Bunu da en iyi şekilde yapacağız. Açılışımıza değerli sanatçıları ve grupları getirdik. Amacımız açılışımız ile birlikte Başakşehir halkına kısa bir konser vermekti. Onu da en iyi şekilde yaptık. Katılan tüm halkımıza sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilisim