Hollanda’dan ilk kez Türkiye’ye gelen Show Grubu Teatro Pavana ise görkemli gösterileri ile çocuklara bambaşka bir seyir sunacak.

İstanbul Times Haber Merkezi

Beylikdüzü ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda unutulmaz bir gün yaşayacak. 23 Nisan’da Belediye ana bina önünde Saat 09:00’da Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni yapılacak. Saat 09.30'da da Büyükşehir Mahallesi Etkinlik Alanı’nda siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının Çelenk Koyma Töreni gerçekleşecek.
Saatler 12:00’yi gösterdiğinde ise BKM önünde sokak eğlencesi start verecek.

Hollanda’da Kurulan Teatro Pavana, İlk Kez Türkiye’de…

Bir eğlence parkı haline gelecek Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin bulunduğu cadde, Türkiye' ye ilk defa gelen sokak tiyatrosunun ses getiren uluslararası isimlerinden TEATRO PAVANA Hollandalı Show Grubu’nun hayranlık uyandıracak gösterileri ile canlanacak. 23 Nisan çocukları için eşi benzeri görülmemiş bir eğlence sunacak Teatro Pavana, hayvanların dünyasından ilginç canlandırmalar da yapacak.

Alanda; Animasyon Ekibi, Yüz Boyama, Maskotlar, Prenses Tahtabacak, Karikatürist, Yaş Pasta Atölyesi, Just Dance Show, Kum Boyama, Lego, Çiçek Ekme, Kağıt Tohum Atölyeleri, Kostümlü Bando, Mini Golf Parkuru, Mini Bowling, Boyama Bezi etkinlikleri çocukların neşesine neşe katacak.

Keyifli Sürprizler Minikleri Bekliyor

23 Nisan günü ayrıca BKM ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’ nde de “Çocukluğumu Yaşıyorum” ismiyle bu özel gün için çeşitli tiyatro ve sinema gösterileri olacak. Sihirbaz ve kukla gösterileri, bale gösterisi ve work out yetenek gösterisi ise eğlencenin dozunu arttıracak. Eğlence boyunca çocuklara pamuk şekeri, pop corn ve kumanya gibi ikramlar da olacak. Yüz boyama etkinlikleri ile minikler şirinliklerine şirinlik katacak.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim