Avrasya Hastaneleri Kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Urlu  açılış öncesi hasta ve hasta yakınlarını yeni hastanelerine davet etti

Opr.Dr.Hüseyin  Urlu Amasya Dernekleri Federasyonu başkanı Saim Dilken ve yönetimine hitaben şunları  söyledi “11  Temmuz  2016’de nasip kısmet olursa Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkemizde hasta kabulüne başlayacağız.   Açılış öncesi sivil toplu kuruluşu temsilcilerini hastanemizde ağırlıyoruz .  Son 3 aydır burada  bir çok grubu ağırladık. Hepinsin ortak kanaati Hastanemizi  çok beğendiklerini ifade ettiler. Bu düşünceleri bizleri memnun ve murtlu etti. Sizlerde hastanemizi gördükten sonra  çok beğendiğinizi ve Amasyalılar olarak bizim destekçimiz olacağınızı ifade ederek bizleri  memnun ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederim  iyi ki  iftarımıza icabet ettiniz, iyi ki yeni hastanemizi gezerek duygu ve düşüncelerinizi ifade ettiniz şeklinde sözleri tamamladı.

Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken Burası Artık Amasyalıların uğrak yeri olacak dedi

Amasya Dernekleri Federasyonu Bakanı Saim  Diken yaptığı konuşmada  şunları söyledi “Halkımıza ve diğer yurt dışı hastalara hizmet verecek olan  Avrasya  Hastanesi Gaziosmanpaşa  Küçükköy yerleşkesini arkadaşlarımız ile gezdik. Gerçekten  hastanenin fiziki yapısı ve  medikal araç  ve gereçler satın alınırken hasta ve hasta yakını  konforununun  ön planda tutulduğunu yaptığımız ziyaret esansında gördük. Burası aynı zamanda 7 yıldızlı bir otel kadar konforlu.  Opr.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere  emeği geçen herkesse teşekkür ederim “ dedi .

İbrahim Urlu ise 11 Temmuz 2016 da yapacağımız  hasta kabulünde  ilk hasta olarak fiş ve fatura alanlar bizim için tarihi bir anlam ifade edecek dedi.                         

70 dolayında katılımcının çoğu İstanbul Tiimes Tv  mikrofonlarına Sağlık sektörüne böyle güze bir hastane kazadırdıkları için Urlu ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür etiler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim