Opr.Hüseyin Urlu ve ekibi  başkan Usta’yı kapıda karşıladı

Avrasya Hastaneleri Yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu,Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel koordinatör İbrahim Urlu,Avrasya Hastanesinin yapımında görev alan İnşaat Mühendisi Candeniz Urlu,Hukuk danışnmanı  Av.İlkşan Urlu başta olmak üzere Hastanelerin diğer idari personeli  Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta ve yardımcılarını kapıda karşılayarak ilk önce hastanenin 10. katında  başkan Usta’ya özet şekilde kurum hakkın da bilgi sunumu yaptılar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Başkan Hasan Tahsin Usta Bina Kalitesi Çok İyi  Dedi

Kendiside Mühendis olan Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta Candeniz Urlu’dan teknik bilgiler aldı.Aldığı bilgilerden sonra kendisi de gözlem yapan başkan gerek bina kalitesine,gerek hastanenin  fonksiyonel kullanılışını çok beğendiğini ifade eden  başkan  Opr.Hüseyin Urlu  gibi daha önce hastane binası yapan tecrübeli bir hekim ve aile içinde bir mühendisin bilgisi birleşince böyle güzel  bir eser meydana gelmiş. Siyasi olarak hoşunuza gitsin diye değil gerçekten çok güzel bir hastaneyi ilçemize kazandırmanızdan dolayı sizleri can-ı gönülden tebrik ediyorum dedi.

Başkan, sadece hasta değil yakınları da düşünülmüş dedi

Hastane de yaptığı incelemede verilen bilgileri dinleyen Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta şunları söyledi “görüyorum ki sadece hastalar düşünülmemiş. Hasta refakatçisi ve yakınları da düşünülmüş. Odalarda yatak da olabilen çekyattan tutun hasta yakınlarının hastanın bulunduğu yerden  açılan kapı da yan odaya geçildiği zaman içinde banyosu,televizyonu,buzdolabı kısaca bir otel odasında olması gereken her şeyin en iyinin olduğu hasta yakını odası da çok ince bir düşünce.Bu bağlamda burası çok güzel dizayn edilmiş bir Sağlık kompleksi dedi.

Bir basın mensubunun sayın başkanım ilçenizde yapılan Avrasya Hastanesini biraz önce  gezerek yetklilerden bilgi aldınız . Neler söylemek istersiniz  sorusuna ise şu şekilde cevap verdi ?

İlçemiz ciddi bir değişim süreci yaşıyor.  Opr.Hüseyin Urlu ve ailesinin yaptığı bu tür devasa yatırımlar da ilçemizin tanıtım ve gelişimine katkı sunuyor. Biraz önce Opr.Dr.Hüseyin Urlu Hocamız sağlık turizm ile alakalı ülkemizin ilk 10 içinde olduğunu ifade etti. Bu tür kuruluşların artması ile sağlık turizminde daha da iyi yerlere geleceğinden şüphem yok. Hastaneyi anlatacak olursam burasına hastane dersem haksızlık etmiş olurum.

Burası için bence en uygun tanımlama Sağlık kompleksidir diye düşünüyorum. Dünya da ilçeler, şehirler ve ülkeler artık belli bir konuda uzmanlaşıyorlar.

Biz de Belediye olarak ilçemizde ki sağlık kurum ve kuruluşları ile bir araya gelerek sağlık alanında ne tür çalışmalar yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bu konuda Opr.Dr.Hüseyin Urlu Hocam başta olmak üzere diğer hakim ve hastane idarecileri ile bir araya gerek hep beraber ne tür bir çalışma yapabiliriz konusunda ilerleyen zamanlarda bir araya gelmek isteriz.

Özetle biraz önce hep beraber gezdiğimiz Avrasya Hastanesi   Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesinde hastalarımızın hizmetine sunulacak olan modern ameliyathaneleri ,medikal araç ve gereçleri, görünce ülkemizin sağlık alanında ne kadar ilerlediğini bir  kez  daha görmekten dolayı çok mutlu oldum. Hepinizin huzurunda tecrübeli hekim Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Başkan yardımcıları da ilçelerinde yapılan Avrasya Hastanesine hayran kaldı

Gaziosmanpaşa Belediye başkan yardımcıları Ahmet Bülbül,Zekeriya Eroğlu, Av.Beşir Akça, Ahmet Berber ve Ali Çığrıkçı’da  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile beraber Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesini gezerek fikir sahibi oldular. Başkan yardımcıları  yapılan hastanenin muhteşem olduğunu  ifade ederek Gaziosmanpaşa halkı başta olmak üzere İstanbul, Türkiye ve dünya hastalarına sağlık sunması için güzel temennilerde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu Belediye  Başkanı Hasan Tahsin Usta ve yardımcıların teşekkür etti

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız sayın Hasan Tahsin Usta ‘nın kurumumuz hakkında söylediği olumlu,güzel ve cesaretlendirici ve yapılan çalışmayı takdir  edici bütün sözlerini duymak beni ve ekibini çok mutlu eti.  Bu güzel sözlere layık olabilmek için daha çok çalışmamız gerektiğini anladım. Başkanım ile beraber bundan sonra bir çok çalışma da beraber olacağız. İlçemiz,ilimiz ve ülkemiz için hep beraber var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Aracılığınız ile başkan ve yardımcılarına bizleri onurlandırdıkları için kendim ve kurumum adına şükranlarımı arz ederim dedi.

Yayın grubu olarak  son 3 aydır bir çok grup ve kesim Gaziosmanpaşa Küçükköy Avrasya Hastanesini gezdi. Hepsinin ortak görüşü  yapılan hastane muhteşem oldu. En son olarak da Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da bu görüşe katıldı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim