Mehmet Çetinkaya görevi Vedat Toy’a bıraktı

İki yıl vakıf mütevelli heyet başkanlığı yapan iş adamı Mehmet Çetinkaya görev süresini başarılı bir şekilde tamamlayarak 2014-2015 Eğitim  ve Öğretim yılında 467 öğrenciye burs vererek süresini en yüksek burs’un verdiği sayı ile tamamladı. Çetinkaya gönül rahatlığı ile başkanlığı abi dediğim bir vakıf insanı olan Vedat Toy’a devrediyorum.Başkanlık sürem  sona  erdi diye vakfı hizmet aşkım ve şevkim bitmedi. Bu bir gönül işidir.Aynen başkan olduğum süre nasıl çalışmışsam şimdide yeni başkanım bana ne görev verirse  versin  seve seve yapacağım dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi  /Özel Haber 


Genel kurul üyeleri yeni yönetimi  belirlendi

Vakıf merkezinde yapılan kongrede Vakfın Kurucular kurulu içinde yer alan Yayın Grubumuzun başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’de genel kurulda oy kullandı. Çetiner Yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Sayın Vedat Toy bir vakıf insanı olarak doğru ve yerinde bir tercih olmuştur. Sayın Toy bugüne kadar vakfımıza maddi ve manevi ciddi katkılar yapmıştır. Bu döneminde de eski başkanlık dönemlerinde olduğu gibi güzel hizmetler yapacağından şüphem yoktur. Allah kendisine ve yönetim,ne kolaylıklar versin” dedi.

Eski Vakıf başkanlarından Kadir Karaca‘da şunları söyledi ” Vakıf ve hizmet işlerini yeni başkanımız Vedat Toy hepimizden daha iyi bilir. Ancak bende başkanımın işini kolaylaştırmak için şunları söylemek isterim. Başkan her işe kendisi yetişemez. Biz İstanbul’da binlerce İzollulu var diyoruz. Ama her ne hikmetse bir türlü bu kardeşlerimizin 500 veya 1000 tanesine vakfımızın yaptığı güzel ve hayırlı hizmetleri kabullendiremedik. Sağ olsunlar geöen sene verilen 467 Burs’un büyük bölümünü vakfımızın kurucuları içinde 5/10 kişi temin etmiştir. Bu hizmete bir çok hemşeherimizi ortak etmek için nasıl 1 tane burs olmak üzere 500 tane izollulu insanı bir araya getirmek için bir formül bulmak için çalışmalıyız” dedi.

İşte Yeni İzollu Vakfı yönetim kurulu üyeleri 

No:  Adı Soyadı                    Mesleği               Vakıftaki Görevi

1    Vedat Toy                        İş adamı            Başkan

2    Av.Ömer Çetinkaya         Bürokrat            Başkan Yardımcısı

3   Müh.Nusret Mum              Bürokrat            Genel Sekreter

4   Ahmet  Ayhan                    İş adamı            Muhasip

5-Müh.Mehmet Aksoy            İş Adamı            Yönetim Kurulu Üyesi

6-Naci Başdemir                    İş adamı            Yönetim Kurulu Üyesi

7-M.Emin Akıncı                     İş Adamı            Yönetim Kurulu Üyesi

8-Celal Ertuğrul                      Muhtar               Yönetim Kurulu Üyesi

9-Rauf Akdeniz                       İş adamı            Yönetim Kurulu Üyesi

10-Dr.Kadir Keklik                  Doktor               Yönetim Kurulu Üyesi


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İHA)

Editör: TE Bilisim