Akçaburgaz Mahallesinde kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Kadıoğlu daha sonra Örnek Mahallesinde bulunan Gazi Osman Paşa parkında Balkan Göçmenleri ile birlikte çay sohbetine katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Göçmenlerle bir araya gelen Başkan Kadıoğlu,  parkın içerisine kurulan mescidin açılışını gerçekleştirdi. Mescidin açılışını yapan Başkan Kadıoğlu ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulunduktan sonra şunları söyledi;

“Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin”

Vatandaşlarla birlikte mescidin açılışını gerçekleştiren Başkan Kadıoğlu; “ Bu mübarek ayda vatandaşlarımızla birlikte gönül sofralarımızda bir araya geliyoruz hep birlikte kurulan bu gönül sofralarında orucumuzu açıyoruz. Bu mübarek ayda açılışını yapacağımız bu mescitte de Rabbim yapılan ibadetleri, tuttuğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz tüm ibadetlerimizi kabul etsin” dedi.

Balkan Göçmenleri ile çay sohbetinde bir araya gelen ve ardından mescidin açılışını gerçekleştiren Başkan Kadıoğlu daha sonra Esenyurt Cumhuriyet Meydanında kurulan Ramazan Etkinlik alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim