Programda Hafız Musa Kocabıyık’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti katılanları mest etti. Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından peygamberimizin hayatından kesitlerin sahnelendiği tiyatro oyunu ve yine öğrencilerin peygamber efendimiz için yazılan şiirlerin okunması duygu dolu anlar yaşattı.

Güzelyurt Kız İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Musa Taçkın, “ Bugün Âlemlerin Efendisi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) anlatmaya ne sözlerimiz ne dillerimizin ne de liyakatimizin yetmeyeceğini biliyoruz. Lakin bu vesile ile ümidimiz, hak ile batıl mücadelesinde payımızın Hz. Muhammed’in terazisinde onun sünneti seniyyesi tarafında yazılması ve Ümmed-i Muhammed olarak kabulümüze vesile olmasıdır ”dedi.

Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu eşliğinde Peygamber Efendimiz ve Ehlibeyti için dualar edildi.

Esenyurt Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ve çok sayıda İmam hatipli öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

Editör: TE Bilisim