Turizm, inşaat ve gayrimenkul sektörünün tanınmış firmalarından olan Turgut Reis Group tarafından ilçeye kazandırılan Osmanlı motifleri ile mimarisi yapılan modern ve nezih mekân Bolero Cafe Restoran açılış törenine sanat, siyaset ve iş dünyasında çok sayıda tanınmış isim katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, sanatçı Ekin, Latif Doğan manken Tuğba Özay, TV program yapımcısı Seyfullah Türksoy, Turgut Reis Group Başkanı Turgut Reis, Sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve çok sayıda seçkin davetli katılım sağladı.
Turgut Reis Group Başkanı olan Turgut Reis törende konuşma yaparak duygularını dile getirdi. Reis, “ Böyle güzel bir günde dostlarımızı ve hemşerilerimizi aramızda görmekten son derece memnun olduk. Tüm konuklarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum” dedi.

Turgut Reis ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Turgut Reis Group’u tebrik ederek bölge için hayırlı olması yönünde dileklerini iletti. Süleymanoğlu, “ Böyle güzel bir mekânı ilçemize kazandıran başta Turgut Reis ve ailesini tebrik ediyorum. Çok güzel bir mekân oldu. Bugün, yarını beklemeden nezih ve modern bir mekân açarak ilçemize iş ve istihdam açısından hizmet kazandıran Turgut Reis ve Fatih Reis ile tüm ekibini tebrik ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Açılış törenine katılan sanat camiasının tanınmış isimleri sırasıyla duygularını ifade ederek iyi dileklerini ilettiler.

Tüm katılımcılar ve protokol heyeti tarafından günün anısına pasta kesimi yapılarak ardından Bolero Kafe Restoran’ın ürünlerinden ikramlar yapıldı.


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


Editör: TE Bilisim