Esenler ‘de şehitlere saygı var

Şehit olanların fotoğrafları, kısa  hayatlarının yer aldığı tanıtım filimleri  başta olmak üzere  dört yol meydanında Türk bayrağı, Cumhurbaşkanının resmi başta olmak üzere Nöbet çadırı gibi bir çok  incelik düşünülerek nöbetin tutulduğu mekan renkli bir hale getirilmesi gayet güzel.

Malatyalılar şehitlerini unumadı

Darbe gecesi aslen Malatyalı olup İstanbul’un değişik yerlerinde şehit edilen 5 Malatyalı Esenler Dörtyol meydanında rahmetle yad edildi. Şehitleri rahmetle yad etmek adına Malatyalı İş Adamları (MİAD)Derneği bakanı Yunus Akdaş ve yönetimi, Malatya Eğitim Vakfı başkanı Şaban Taçyıldız ve yönetimi, Malatya Sivil Toplum Kuruluşları (MASTÖB) ve Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, Malatya  İzollu Vakfı başkanı Vedat Toy ve yönetimi başta olmak üzere yüzlerce  Malatyalı STK başkanı şehit hemşehrilerini unutmadı.

Yunus Akdaş biz bugün burada isek demokrasi için canlarını veren değerli hemşehrilerimizin canlarını vermesi sayesindedir. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerken yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar dilerim.

Şaban Taçyıldız ise maddi ve manevi olarak şehitlerimizin ailesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız dedi.

Malatya İzollu vakfı başkanı Vedat Toy’da Allah şehitlerimize rahmet eylesin geride kalanlarına da sabırlar versin dedi.

Programın ilerleyen saatlerinde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da meydana gelerek bütün katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Program Malatyalı şehit Ahmet Kocabay'ın derbe günü ile alakalı yakınları ile yapılan konuşmaların yer aldığı tanıtım filmi ile son buldu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahmet Kocabay 

Editör: TE Bilisim