Alışveriş merkezleri 2009’a girerken müşterilerini, ‘ayakları yerden kesecek’ hediyelerle sevindiriyor. Başta lüks arabalar olmak üzere birçok hediye yeni yılın talihlilerini AVM’lerde bekliyor.

Alışveriş merkezleri (AVM) müşterilerini hediye yağmuruna tutuyor. İstanbul’daki AVM’lerde 2009’un talihlilerine yönelik kampanyalar başladı bile. Yeni yılın en gözde hediyeleri ise lüks arabalar. İşte yeni yılda araba hediye eden AVM’ler:

Altunizade Capitol: 15 Şubat’a dek sürecek kampanyada bir talihli ziyaretçi Audi R8 kazanacak. Audi R8 Türkiye’de sadece beş kişide bulunuyor. Kanyon AVM: 31 Aralık’a kadar her 100 YTL ve katları tutarında alışveriş yapanlar BMW X6 xDrive 30d çekilişine katılabilecek. Etiler Akmerkez: XF 2.7 Diesel V6 Luxury tipi beyaz bir Jaguar kazanmak çin 1 Şubat tarihine kadar toplam 150 YTL’lik alışveriş yapmak gerekiyor. MetroCity AVM: 15 Ocak’a dek 10 YTL ve katları tutarında alışveriş yapanlar 3 Smart Cabrio kazanabilirler.

 Hediyeler araba ile sınırlı değil

Araba çekilişleri dışında AVM müşterilerini yılbaşı fırsatı bekliyor: Şişli Cevahir AVM: 21 Ocak’a kadar her salı ve perşembe günleri en çok alışveriş yapan müşteriye 5 bin YTL, diğer günler 1000 YTL verecek. Profilo AVM: 31 Aralık’a kadar 150 YTL’lik alışveriş yapan herkese çeşitli yılbaşı hediyeleri veriliyor.

Alışveriş merkezleri 2009 yılına girereken ziyaretçilerine birbirinden ilginç hediyeler sunuyor.

Editör: TE Bilisim