İstanbul’un en çok konut inşa edilen ilçesi;Başakşehir’e yeni bir proje geliyor

Mega projeleriyle,geniş yeşil  dokusuyla,modern,mimarisiyle ve düzenli yapılaşmasıyla  İstanbul’un içinden adeta bir şehir doğuyor: Başakşehir…

İstanbul Times Haber / Özel Haber - Sena Ensar

3.Havalimanı ,Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanal İstanbul ile çevrelenen  bir konumda ve GAP’tan sonra TÜRKİYE’ nin en büyük projesi olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) ne yapışık bir lokasyonda inşaatına başlanan  VADİ ŞEHİR projesi Başakşehir’ in özel sektör tarafından yapılacak olan büyük projeleri içinde yerin alacak.

Vadi Şehir, İstanbul’un kalbi Başakşehir’de yükseliyor

Toplam değeri 100 milyar doları bulan mega projelerin çevrelediği  Başaşehir; tamamlandığında 5.000 yataklı kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük sağlık kenti olacak olan şehir hastanesi,yapımı devam eden 380.000 m2 lik şehir parkı ve 60.000 m2 lik Türkiye’nin en büyük kent Meydanı‘na  ev sahipliği yaparak Yeni İstanbul’un yeni merkezi olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Başakşehir’in en ideal projesi olan Vadişehir; mimarisiyle,konforuyla,manzarasıyla ve çok özel ayrıcalıklarıyla tam sizi hayallerinizdeki yaşama davet ediyor.

Şehir içinde şehir…   

İsmi Başakşehir,Mahalleleri içinde ismi Bahçeşehir,Kayaşehir ve Altınşehir olan bu güzide ilçeye yeni bir şehir geliyor ”İşte Vadi Şehir” Toplam 50 dönüm arazi üzerinde ,650 konut ve 60 dükkandan oluşan Vadişehir’le Başakşehir’de yepyeni bir şehir inşa ediliyor. TEM otoyolu ve metro durağının hemen yanı başında inşa edilen bu proje sizi  Başakşehir’in en iddalı projesine davet ediyor.

Yaşama dair her şey sizin için düşünülmüş…

zme havuzu,fitnes center,sauna,Türk Hamamı,koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası ve daha onlaca ayrıcalık Vadişehir’de her an daha mutlu bir an olarak yaşamanız için tasarlandı.

Olimpiyat stadı ve Fatih Terim stadına komşu bir proje

Sağlık ve Spor alanında ciddi yatırımların olduğu İstanbul’un genç ilçesi Başaşehir’de yükselen Vadi Şehir projesinde bugüne kadar KİPTAŞ ve TOKİ  tarafından üretilen yüz binlerce projede olmayan bir çok özellik  Irmak Goup (Irmakkent) Çolakoğlu Group,Bordo Yapı ve İntes Yapıdan oluşan dörtlü bir ortak girişim grubu tarafından üstlenilen projenin içinde sağlıklı yaşam için gerekli bir çok özellik var. Projenin teslim tarihi ise 2 yıl olarak belirlendi.                   

10 Yıldır Başakşehir’de yaşayan ev hanımı Yıldız Çetinkaya

10 yıldır Başakşehir 5.Etap’ta kirada oturuyorum. Burada 0-10 yaş arası çocuklarımız için oyun  alanları tasarlanmış, ancak gençlerimiz için yüzme, basketbol,voleybol gibi spor alanları ne yazık ki eksik bırakılmış. Vadi Şehir’e gelerek örnek daireyi inceledim, sosyal donatı alanları olarak ayrılan kısımları gördüm. Porojenin yapıldığı yer lokasyon olarak çok kolay ve güzel. Şartlarda anlaşabilirsek mutlaka 4+1 daire edinmeyi çok istiyorum inşallah anlaşırız dedi.

Mehmet Palabıyık, Vadişehir güzel bir proje

Başakşehir’de hemen teslime hazır olanlar dahil bir çok satılık daire var. Günümüzde daire dendiği zaman sadece dört  duvar akla gelmemelidir. Son 2 aydır eşimle birlikte çevre düzeni güzel insanları rahatsız etmeyecek bir proje arayışında idim. Proje tam bize göre ancak ben proje üstlenicilerine seslenmek isterim ilk başvuran 100 kişiye daha cazip fiyatlardan daire satışını yapsınlar.      

Başakşehir ilçe olmadan önce bu ilçenin ilk gazetesini çıkaran Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner değerine değer katacak bir proje dedi…

Başakşehir Kaymakamlığı İnsan Hakları  Yönetim kurulu üyesi,Başakşehir Malayalılar derneği başkan yardımcılığı başta olmak üzere ilçede kurulu  bulunan bir çok STK’ nın yönetimindeyim. Yani İlçenin kuruluş ve gelişim sürecinde yer alan bir kişi olarak Vadi Şehir projesini yatırımcılara tavsiye diyorum. Çünkü bu projenin geleceği var. Şehir Hastanesi,Olimpiyat Stadı başta olmak üzere bir çok devasa projenin yanı başında inşa edilen proje hayırlara vesile olsun.

Daha detaylı bilgi için işte iletişim :

VADİ ŞEHİR PROJESİ 
Başakşehir 1.Kısım Sebahattin  Zaim Caddesi 810 / 1 Başakşehir / İSTANBUL 
TELEFON: 444 8 066 web.vadisehir.com.tr 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim