Mahmut Kılınç her gün hedeflerimizi daha da büyütüyoruz dedi

Mahmut Kılınç Havin Giyim Koleksiyon’u 2001 yılında kuruduk. HAVİN Giyim olarak bayan giyimi ile yıllardır bayanların hayal sınırlarını zorlayacak, keyifli bir ortamda aradıkları kaliteyi,şıklığı zevkle seçebilme olanağını sunmayı hedefledik ve bu hedefimize de ulaştık.

İstanbul Times Röportaj / Hüseyin Çetiner / Yeşilköy  Bakırköy

Kurulduğu günden bu yana sunduğu model ve bir çok yenilik ile müşteri memnuniyetini garantileyen, satış politikası ve sonrasında sunduğu hizmetlerle bayan giyimi konusunda hizmet veren kuruluşlar arasında kendine özel bir yer edinmiş olan HAVİN GİYİM,benimsemiş olduğu bu temel ilkeleri doğrultusunda Türkiye'de bir marka haline gelmiştir.

Bu bağlamda çok yönlü bir müşteri kitlesine sahip olan HAVİN GİYİM yıllardır verdiği hizmetlerle tabanı güçlü, köklü bir müşteri portföyüne sahip oldu.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesidir" fikriyle amacımız; hızla değişen ve gelişen teknoloji karşısında ortaya çıkan rekabet ortamında  tüketicinin daha bilinçli harcama yaptığı ve hizmet beklediği günümüzde yeni ,özgün tasarımlar ve bunların sunuluş biçimleriyle piyasada edinmiş olduğumuz yeri korumak  günün değişken motifleri karşısında farklı, yenilikçi, modern, yüksek kalite anlayışı ve hizmet düşüncesiyle kurduğumuz modelimizle ismimize yakışır hizmet sunmaya devam etmekteyiz dedi.

Kılınç Vizyonları hakkında da şunları söyledi :

Kaliteyi referans alarak üretim yapmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak, müşterilerimize ve çalışanlarımıza karşı saygı ve dürüstlük ilkelerimizden sapmadan markamızı dünya çapında yaygın bir marka haline getirmek vizyonumuzdur.

Misyonumuzu ise şu şekilde tarif etmek mümkün diyen Kılınç şunları söyledi :

Kalite standartlarından ödün vermeden, sürekli ve titiz bir çalışmayla yeni, modern tasarımlara imza atmak ve firmamızın her, konuda önder kuruluşlar arasında yerini almasını sağlamaktır.

Kalite demek Havin Giyim demektir

Kalite yönetimi ilkeleri doğrultusunda ürün kalitemizi sürekli yükseltmek ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.Müşterilerimizin markamıza olan güvenini ve bağlılığını kazanmak en önemli kalite politikamızdır.

Havin ve Asma Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kılınç İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner’e gelecek projeleri konusunda detaylı bilgiler verdi.

Röportajı izlemek için İstanbul Times Tv ,İstanbulunsesi.Tv ve Kanal İstaMbul Youtube kanalında röportajı izleyin.

Havin ve Asma Giyim İletişim Bilgisi:

Merkez: Molla Fenari Mah. Celal Ferdi Gökçay Sok. Anadolu Pasajı NO:4 /102

Cağaloğlu – Fatih – İstanbul – Turkey  Tel: 90 212—511 17 89 GSM:0537- 440 26 40

Şube:Mehmet Nesih Özmen Mah. Çınar Sokak NO:43/2 Merter-Güngören-İST.

Tel: 90 212- 513 95 54 GSM: 0537-440 21 01

Fabrika : Menderes Mah. İnönü Cad.NO:26/A Esenler /İstanbul/ Turkey

Tel : 90 212- 635 45 87

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim