Haça tapan batının "petrol sağlayıcısı" Barzani ve Maliki rejimlerine destek amaçlı olarak Irak'ta 3 hava saldırısı yapan ve birçok insanı katleden Obama'ya, Mü'minlerin Emiri Prof. Dr. Şeyh Ebubekir el Bağdadi'den çok sert bir açıklama geldi. Öte yandan ABD saldırılarının net bilançosu belli oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi 





HALİFE, OBAMA'YA MEYDAN OKUDU

ABD'nin saldırısının ardından twitter üzerinden mesaj yayınlayan İslam Devleti Halifesi Şeyh Bağdadi, ABD'ye meydan okudu.

Prof. Dr.  Şeyh Halife İbrahim, ABD uçaklarının saldırısının ardından Twitter üzerinden bir ses kaydı yayınladı.

Kayıtta, ABD’ye meydan okuduğu mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Bu mesajım Amerika’ya, Hıristiyanların haç taşıyıcılarınadır. Beni dinleyin! Sizin adınıza savaşanlar, size Irak ve Suriye’de hiçbir şey kazandırmayacak. Çok yakında kendinizi ‘İslam’ın oğullarının’ doğrudan karşısında bulacaksınız. Ki onlar sizinle savaşmak için kendilerini iyi hazırladılar!"

ABD NE YAPTI?

Toplam 3 saldırı yapan ve Irak'ı terk eden 18 adet işgalci ABD savaş uçakları 28 mücahidi ve onlarca masum sivili katletti.

İslam Devleti, ABD saldırılarına rağmen Peşmerge güçlerine saldırılarını sürdürdü ve ilk belirlemelere göre tam 448 ABD kuklasını öldürdü. Öte yandan çatışmalarda 14 şehid ve 23 yaralı verildi.

KERKÜK HATTINDAN DA MESAJ VAR!

Irak'ın Kerkük kentinde operasyonlarını sürdüren İslam Devleti birlikleri bir açıklama yaparak, Emirül Müminin'in açıklamalarını destekledi:

"Allah'a kasem ettik! Çok kısa sürede öyle saldırılar yapacağız ki, İslam düşmanlarının saçları beyazlaşacak."
Editör: TE Bilisim