A9 TV'de canlı yayınlanan Adnan Oktar ile Sohbetler programında başlattığı #stopexecutionBangladesh ve #Bangladeşidamıdurdur hashtagleri Twitter'da TT olan Adnan Oktar, önemli siyaset adamlarını ve dışişleri yetkililerini de yanına aldı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

İdamı yarın sabaha ertelenen Cemaat-i İslamiye liderlerinden Abdülkadir Molla Türkiye gündeminde çok fazla yer almazken Adnan Oktar'ın canlı yayında başlattığı kampanya gündemi bir anda değiştirdi.

Twitter'da başlatılan #Bangladeşidamıdurdur hashtagi dünya çapında onlarca siyasetçi, yazar ve dışişleri görevlisi tarafından RT yapıldı. Hashtaglere yerli yabancı tüm dünyadan siyasetçiler, yazarlar, insan hakları kuruluşları vb. herkes destek verdi. Hashtaglerin hemen ardından idam ertesi sabaha ertelendi ve Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu görüşmelere başladı.

İŞTE ADNAN OKTAR'IN CANLI YAYINDA BAŞLATTIĞI KAMPANYA:

DİDEM ÜRER: TIMETURK'un edindiği bilgilere göre; Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'nde geçtiğimiz Şubat'ta ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Cemaat-i İslam Partisi liderlerinden Abdülkadir Molla bu gece idam edilecek. 1971deki bağımsızlık savaşı sırasında insanlığa karşı suç işlediği gerekçesiyle idama mahkum edilmişti.

Genel Sekreter olarak görev yapıyordu partinin ve suçlamaları reddetmiş. Hakkındaki idam kararının iptali için temyiz mahkemesine başvurmuştu. Ancak bu akşam idam edilecekmiş.

ADNAN OKTAR:  #BangladeşİdamıDurdur, İngilizcesini de görelim. #BangladeşİdamıDurdur Ekranda görebiliyor muyuz? Herkes bu konuda bastırsın. Bu çok büyük bir vahşet. İdam bütün dünyada kalkıyor.

Ne suçu var bakalım? Neye göre asıyorsunuz?

Özellikle İngilizcesi çok önemli. #stopexecutionBanglades

Her yerde kardeşlerimiz bu konunun üstüne gitsin. Özellikle ingilizcesini çok yoğun gündem yapalım. Dünyada 1 numara olsun ki dikkatleri çekilsin inşaAllah.

Editör: TE Bilisim