Sosyal sorumluluk noktasında her daim hassas olan Beylikdüzü Belediyesi, ilçede bulunan El Ele Yaşam Derneği ile birlikte bu yıl 2.’sini gerçekleştirdikleri Markalar Çadırı’nı açtı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Dernek Başkanı Elif Necla Türkoğlu açılışı çadırda satış yapacak firma sahipleri ve katılımcılarla birlikte gerçekleştirdi. Gelirinin bir bölümü Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olan Gıda Bankası’na bağışlanmak üzere kurulan çadırda satış yapacak olan firmaların yaptıkları bağışlar için de teşekkür plaketi takdim edildi.


İstanbul Times Haber Merkezi
 

“Burada Yardımlaşma Bağı Kuruluyor”


Beylikdüzü halkına kaliteli ürünleri de uygun fiyata almalarını sağlayacak olan Markalar Çadırı’nın açılışında konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Burada bir yardımlaşma bağı kuruluyor. Biz her zaman söylediğimiz alan el veren eli görmesin düsturuyla bu tip çalışmalarla yol almaya devam edeceğiz. Bu belediyemizin sosyal demokrat olarak görevi.” dedi. “Sivil toplum kuruluşlarıyla nasıl sağlıklı bağlar kurarız dedik ve Kent Konseyi Markalar Çadırı fikrini geliştirdi ve bu yıl da 2.’sini gerçekleştiriyoruz.” diyen İmamoğlu 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda da yardımlaşmanın, birlik olma duygusunun pekiştirileceğine vurgu yaptı, tüm Beylikdüzü halkını davet etti.

 

Türkoğlu ise, “İlk yıl bu projemizle güzel bir gelir elde ettik. Başarılı çalışmanın sonucunda bu yıl da 2.’sini gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikte ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarda desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu. Seçkin markaların bulunduğu çadır ile ilgili detaylara ulaşmak isteyen vatandaşlar  www.markalarcadiri.com adresi ziyaret edilebilir.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim