Samsun’a tatile gitti hakkın rahmetine kavuştu

Merhmume Melek Irmak ve eşi Hüseyin Irmak Ramazan öncesi akraba ziyareti için memleketleri Samsun’a gitti. Ramazan’ın ilk günü iftarını açtıktan sonra fenalaşan Melek Irmak’ın aniden ölümü başta eşi Hüseyin Irmak olmak üzere bütün aile bireylerini üzüntüye sevk etti.

Merhume Kayabaşı Mezarlığında ebedi istirahatine çekildi

Merhume’nin naaşı Samsun’dan İstanbul’a getirildi. Başakşehir İlçesi Güvercitepe Mahallesinde bulunan Hazreti Ali Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kayabaşı mezarlığında defnedildi.

Taziyesi Güvercintepe Fatih Mahallesi Samsun Kavaklılar Derneğinde

Irmak ailesine ait olan ve Samsun Kavaklılar Derneğine Kiraya verilen Fatih Caddesi105 numarada kabul edilen taziyeye ailenin binlerce seveni katılarak acılı Irmak ailesini yalnız bırakmadı.

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de taziye dileklerinde bulundu

Irmak ailesini yakından tanıyan Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’de taziye ziyaretinde bulunarak merhumenin eşi Hüseyin Irmak başta olmak üzere bütün Irmak ailesine baş sağlığında bulundu. Çetiner şunları söyledi “Ölüm hak bir gün hepimizin kapısını çalacak. Ancak henüz hayatının baharında sayılabilecek bir yaş olan 44 yaşında aniden ölen Melek Iırmak yengemizin vefatı hepimizi acıya gark etti. Merhumeye Allah’tan rahmet ,eşi Hüseyin Irmak başta olmak üzere geride kalan yakınlarına baş sağlığı dilerim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim