MASTÖB ve Evkur Yeni MalatyaSpor Başkanı Adil Gevrek Birlik Şart Dedi

MASTÖB ve Malatyaspor'un başarılı Genç başkanı iş adamı Adil Gevrek başkanlar kurulu toplatısında zehir zemberek açıklamalar yaparak kendisinin Malatytalıları bir araya getirmek istemesine rağmen bazı gurupların bunu engellemeye yönelik bir çabanın içinde olduğunu vurgulayarak bunun Malatya'ya zarar verdiğini söyledi. Birliğe hizmet etmeyen bu grubunun dediğini değil bu salonda olan dostların dediğini yapacağım dedi.

Daha sonra Rahmetli Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu sahneye davet edildi. Oğul Aslanoğlu İstanbul'da bir tane Malatya'lı belediye başkanı vardı. Son günlerde Başakşehir'in ki de Malatya'lı olunca bu sayı ikiye çıktı. Oysa Daha önce İstanbul'un 4 ilçe Belediye başkanı Malatya'lı idi. Bizler birlik ve beraberlik içinde olursak Belediye başkan sayımız,Milletvekili sayımız ve meclis üyesi sayımız artacak. Bir an önce son yıllarda azalan birlik ve beraberliğimizi eski durumuna getirmek için benim üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım dedi.

Malatya'lı İş Adamları Dernek(MİAD) Başkanı iş adamı Yunus Akdaş "STK başkanlarımız iş üretmeli" dedi

Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarımız proje ve iş üretmeleri gerekir. Sonuca hizmet etmeyen faydasız sözlerden kaçmak gerekir. MİAD başkanı olarak hiç bir dernek,vakıf ve STK ile sorunu olmadığını ifade ederek amaçlarının Malatya ve Malatyalılara hizmet etmek olduğunu söyledi.

Hikmet Tanrıverdi birbirimiz ile uğraşırsak aynı çöplükte eşit oluruz dedi

Malatyaspor'un eski başkanı ve İstanbul Tekstil İhracatçıları Birliğiği başkanı iş adamı Hikmet Tanrıverdi ise yaptığı konuşmada Gaziantep Televizyonuna konuşan bir Suriyeli 'nin şu sözünü söyledi "Suriye'de yönetimde olan Nasraniler biz sünnileri alaya alıyorlardı. Bizler ise başka bir grubu hakir görürdük,Kürtler ise başka bir kesimi alaya alırdı. Ama bugün hepimiz Gaziantep çöplüklerinde karnımızı duyurmak adına eşitiniz. İşte biz birbirimiz ile uğraştık bu hallere geldik. Birlik ve beraberlik içinde hareket etseydik belki bu hallere düşmezdik" dediğini anlatan Tanrıverdi bu örnek çok manidar hepimiz ders almalıyız dedi.

Daha sonra eski MASTÖB başkan Celal Karahan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilisi İnal Ünaltekin'de birer konuşma yaptı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim