CHP Grup Başkan vekili Engin Altay biz artık sadece Laiklik diyen bir parti değiliz dedi

İOSB başkan vekili NihatTunalı’nın açılış konuşmasından sonra ilk sözü CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili ve Grup başkan vekili Engin Altay yaptı. Altay şu an halkın her kesiminin sorunlarını bilen ve bunlara  yönelik çözüm önerileri olan bir parti olduklarını halka anlatmaya başladıklarını ve halkın kendilerini anlamak için katkı yaptığını söyledi. 7 Haziran 2015 seçimi öncesi AKP başta olmak üzere diğer siyasi partiler bizim vaadlerimizi uçuk ve karşılığı yok diye eleştiriyorlardı. Şu an baktığınız zaman sadece bizim genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yerine kendi fotolarını koyup bizim seçim beyanamemiz dediklerini hepimiz görüyoruz dedi. 

Bihlun Tamaylıgil Üretimden AVM ve Residans’a geçtik dedi

Ülkemizde tarım,hayvancılık ve üretim alanında yok oluyoruz.Saman  bile ithal edecek hale geldik. Ülke bu şekilde bir yere varamaz. CHP olarak üretim ekonomisini güçlendirmek için elimizden gelenleri yapıyoruz dedi.

Prof .Dr.Mehmet Bekaroğlu CHP halka yeni bir ufuk açıyor dedi

Tecrübeli siyasetçi  Prof.Dr.Mehmet Bekaroğlu’da yaptığı konuşmada CHP olarak son yıllarda halk odaklı yüzlerce projeye imza attık ve atacağız. Adalet hukuk ve insan hakları ayaklar altında dedi.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB)  başkan vekili Nihat Tunalı kapanış konuşmasında CHP Milletvekili adayın Özgür Karabat’a da başarılar diledi, İlçe başkanınız Kazım Özeren zaten buranın sahibi bu toplantıyı yaptığı için kendisini kutluyorum dedi .

Ekim daha sonra İOSB’ nin yaptırdığı ve tamamen ücretsiz bir şekilde kolej standardında hizmet veren okulu ziyaret ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim