Bakırköy Belediyesi’nin Mardinli Meclis Üyesi Selim Malgaz’ın sponsor olduğu iftar yemeğinde konuşan UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, Selim Malgaz ve daveti icap eden üyelere teşekkür etti. UYGAD’ın üye sayısının her geçen gün arttığını belirten Canbekli, “Biz devletimizin, milletimizin yanında, milli, manevi değerlere önem veren, saygı gösteren bir derneğiz. Yeni kurulmamıza rağmen çeşitli etkinliklerde bulunduk ve bugün de iftar yemeği vesilesiyle bazı üye arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gönül isterdi ki katılım daha fazla olsun, daha çok arkadaşımız yemeğe iştirak etsin. Ancak Ramazan ayı ve İstanbul trafiğini bazı üyelerimizin katılamamasına mazeret olarak kabul ediyoruz” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müslüm Aktürk 

AMACA HİZMET ETMEK

Çapa Eğitim Kurumları kurucusu Maksut Konyar ise “STK’nızın ve gazetelerinizin amaca hizmet ettiğine inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Zor iş yapıyorsunuz. Bazen kabul bazen kendinizi ifade etme noktasında sıkıntılar yaşıyorsunuz. Amaca hizmet etmeyen meslektaşların size verdiği bir sıkıntıyı da ayrıca yaşıyorsunuz. Mütevelli heyetinizin ülkeye güzel hizmetler yaptığına çok güzel projeler realize ettiğine inanıyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Leyletül Kadr gecesini, tuttuğumuz oruç, kıldığımız namaz ve ettiğimiz duaları Rabbim İzzeti Dergahında kabul ve makbul eylesin. Önümüzdeki Ramazan Bayramı’nın da güzelliklere, hayra vesile olmasını diliyorum. İslam Alemi’ne gerçek kardeşliği getirmesini Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Mardin’e özel yemek ve tatlının oluştuğu menü ile iftarlarını açan UYGAD’ın sohbet toplantısına Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Av. Talat Seyhan da katıldı.

Editör: TE Bilisim