Çapa Bilim Koleji Müdiresi Nuray Yılmaz’la birlikte Erdem Torlak’ı ziyaret eden Konyar, “Zeytinburnu’nda yaptığınız hizmetleri biliyoruz. Bu tecrübenizden Bakırköy ilçemizin de istifade edecek olmasından dolayı mutluyuz. Yeni görev yeriniz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müslüm Aktürk


Türkiye’nin son günlerde içinden geçtiği zor süreçte en önemli sorumluluğunun güvenlik güçlerine düştüğünü belirten Maksut Konyar, “Emniyet Teşkilatı’nın terör saldırıları yüzünden şehit verdiği mensupları bütün Türkiye’yi yasa boğdu. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı. Konyar, ziyaret sırasında Bakırköy Emniyet Müdürü Erdem Torlak’ın yanında bulunan ve Beşiktaş’taki terör saldırısında parmağı kopun, vücudunun birçok yerinden yaralanan gazi Emniyet Müdürü Hakan Demir’e de “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Bakırköy Emniyet Müdürü Erdem Torlak ise, şehitliğin herkese kısmet olmadığını belirterek, “Bütün arkadaşlarım vatanın ve milletin huzuru, güveni ve yaşaması için günün her saati göreve hazırız. Bu vatan için, bu millet için şehit olmaya da gazi olmaya da dünden razıyız. Çok zor bir dönemden geçiyoruz ancak terörle bir yere varılamayacağını er geç içimizdeki ve dünyanın çeşitli yerlerindeki hainlere göstereceğiz. Halkımız kesinlikle merak etmesin” dedi. Torlak, ziyaret için Maksut Konyar ve Nuray Yılmaz’a teşekkür etti.

ERDEM TORLAK KİMDİR ?

Erdem Torlak, 1973 Bursa da doğdu, İlkokul, ortaokulu Bursa Mudanya’da tamamladı. 1987 yılında İstanbul Polis Kolejini kazandı ve 1991 yılında Polis Kolejini bitirdi. Polis Kolejinden sonra, Polis Akademisinden 1995 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olarak 1995–2007 yılları arasında İstanbul’da Komiser Yrd. Olarak görev yaptı, 2007–2009 tarihleri arasında Iğdır Emniyet Amiri olarak görev yaptı. 2009–2012 yılları arasında Sakarya Emniyet Müdürlüğünde 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü görevinde, 2012 yılının Temmuz ayında Konya- Karapınar’a İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 Yılında İstanbul Emniyeti Hassas Yerleri Koruma Şube Müdürü olarak atandı. Son olarak ise Zeytinburnu Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim