Neymiş Kuzu İnşaat’ın Yaptığı Sea Peral’den yer alırsanız sizinle deniz arasına hiçbir bir şey giremezmiş… Oysa sahiller halkın ortak malıydı…

Sear Pearl’den yer satın alırsanız “Denizle Aranıza Hiçbir Şey  Girmeyecek” sözünü biz değil Kuzun İnşaat İstanbul’un her tarafına yaptığı Bil Board reklamlarında kullanmış.  Bu slogan  bile sahilleri halka kapattık sahile inmek için tek şartınız Sea Peral’de yer satın almanız gerekir imajını yansıtmıyor mu ?

Para bizde biz ne dersek o olur ?

Halkın haklarını savunarak yaptığımız özgür, tarafsız haberlerimiz için olayın tarafı olan bize sorduğumuz soruların cevaplarını açık ve net vererek bunu kamuoyuna duyurmamızı istemesi gereken Kuzu İnşaat A.Ş. Savcılık, Mahkeme,You Tube gibi mecralar başta olmak  üzere onlarca yere başvuru yaparak haberlerimizin yayından kaldırılmasını talep etti.

Yaptığımız haberler doğru olduğu için Yüce Türk adaleti başta olmak üzere baş vurdukları bütün kapılar yüzlerine kapandı.

Bu projenin yapıldığı yer Turizm ve Ticaret alanıdır konut tapusu nasıl vereceksiniz ?

Ataköy Sahil bandı Turizm ve Ticaret alanı olarak projelere işlenen bir yer. Burada yapılan bütün inşaatlar vergi mükellefi olmayan kişilere nasıl tapu verecekler ?

Yetkili mercileri ikna ederek Kıyı kanunu başta olmak üzere bir çok konuda gemisini yürüten kaptan oldunuz ve  inşaatınızı yaptınız. Peki  TUSUNAMİ olmayacağı ile alakalı kiminle  SÖZLEŞME YAPTINIZ ?   

Aleyhimize açtığınız bütün davaları kaybettiğiniz halde bizi maddi ve manevi zarara uğrattığınız halde bizden helallik dilemeyecek misiniz ?                                                       

Eğer projenizi yaptığınız Ataköy Sahili halka açık ise nasıl reklamlarınızda “Deniz ile Aranıza Hiçbir Şey Girmesin”  diyebiliyorsunuz ?

Burada ya “Denizle Aranıza Bir Şey Girmesin”  sloganınız yanlış ve kandırmaca içeriyor yada gerçekten siz sahili halka kapattığınız için bu sloganı her yerde kullanıyorsunuz .

Bunu sorduk diye bize yine dava açmayın. Ya da açın siz bilirsiniz ama biz   soruları kamuoyu adına soruyoruz sorularımıza cevap verin  daha erken sonuca ulaşan deriz.

Muhatabınız Mahkemeler değil, You Tube değil, Google değil  biziz .Varsa bir sorun bizimle müzakere edin hep beraber doğru olanı bulalım.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim