Özel Çapa Eğitim kurumlarında da 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci yarıyılı tamamlandı. Özel Anadolu Sağlık Meslek ve Teknik Lisesi ile Çapa Bilim Koleji’nde düzenlenen törenle öğrencilere karneleri verildi.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Müslüm Aktürk - İSTANBUL

Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ndeki törende konuşan Okul Müdürü Muhammet Erken, okullarının alanında hemen her öğrencinin eğitimini tamamlamak isteyeceği Türkiye’nin saygın ve önde gelen okullarından olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Gerek Yönetim Kurullarının katkıları, gerekse eğitimcilerin, geleceğin nitelikli sağlık personeli liderlerini yetiştirme iddiasının, sorumluluklarını daha da arttırdığını belirten Erken, “Daha net bir ifade ile Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, benzeri saygın eğitim kurumlarından daha çok, kendi performansı ile rekabet etmek, öğrencilerini, velilerini ve çalışanlarını daha ileriye götürmek zorundadır.” dedi.

Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Sevgi Öner ise, “Kendimizle olan bu rekabette dayandığımız başka bir güç noktası da akademik mükemmeliyet beklentimiz, sosyal sorumluluk bilincimiz ve kendi içinde anlamlı, yapıcı ve üretken bir biçimde kenetlenmiş bir camia olmamızdır.” diye konuştu.

TEOG’DA ÜSTÜN BAŞARI

Bu yıl eğitim ve öğretime başlamasına rağmen TEOG’da üstün başarı elde eden Özel Çapa Bilim Koleji’ndeki törende ise yöneticiler ve öğrenciler bu haklı gururun mutluluğunu hep birden yaşadılar. İlk karnelerini alan Özel Çapa Bilim Koleji öğrencileri, 6 Şubat’a kadar sürecek tatilin keyfini çıkarmak üzere öğretmenleriyle vedalaştılar.

Özel Çapa Bilim Koleji Müdürü Nuray Yılmaz, başarılı bir dönem geçiren öğrencilerin tatili hak ettiklerini vurgulayarak, “Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatı var; öğrencilerimiz ödev yerine çeşitli aktivitelerle uğraşıp ikinci yarıya yine zinde bir şekilde gelecekler. Hedefimiz ‘en başarılı’ olabilmek. İkinci yarıda başarı grafiğimizi daha yükselteceğimize inanıyorum” dedi.

RESİM YARIŞMASINDA İSTANBUL BİRİNCİSİ

 
Nuray Yılmaz, sanatsal ve kültürel alanlarda da başarılara imza atarak 38. Vodafone İstanbul Maratonu Resim Yarışması’nda İstanbul birincisi olduklarını ve ödül törenin Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildiğini hatırlattı. Nuray Yılmaz, “Törene katılan öğrencilerimiz aldıkları ödüllerle bizleri gururlandırdılar. Özel Jüri 1.'lik ödülünü alarak bisiklet kazanan 3. sınıf öğrencimiz Sibel Melek Arat'ı ve sertifika ödülü alan İremsu Günüyüz'ü başarılarından dolayı kutluyoruz.” ifadesini kullandı. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim