İşte o röportaj

Avcılar halkı neden size oy versin ?

Çünkü ben Avcıların sorun ve sıkıntılarını biliyorum. Çünkü ben bugüne kadar hayatın önüme çıkardığı bütün zorlukları azmimle aştım. Tahtakale mahallemiz başta olmak üzere toplamda 3 mahallemizde imar sorunun çözümü için, Sınıf mevcudu 65 olan okullarımızın sınıf öğrenci mevcudunun 25’ e düşmesi için ve ilçemizde ki sorunların çözümü için Avcılar halkının oylarına talibim.

Başkan seçilirseniz el atacağınız ilk 3 konu ne olacak ?

Avcılar’ın bugüne kadar çözülememiş bir çok sorunu var. Bu devirde bir okulda 6.000 öğrenci ve sınıf mevcudu 65 olmamalı. Bu bağlamda Avcılar’da direkt olarak Belediyenin işi olmazsa da hemen eğitim meselesine el atarak sınıf mevcutlarının 25 veya 30’ a inmesi adına çalışmalar yapacağım. İkincisi olarak 3 mahallede de kangren haline gelen imar sorununun çözümü için çaba sarf edeceğim, Üçüncüsü de ekonomik sorunlara kafa yorarak ilçe halkına hizmet verecek bir bütçenin oluşması adına hemen çalışmaya başlayacağını söyledi.

Ak Parti adayı Sayın Dr. İbrahim Ulusoy Avcılar Belediyesinin çok borcu var, İBB ve merkezi hükümetin desteğini alarak en iyi hizmeti Ak Parti olarak kendisinin yapacağını söylüyor bunun için neler söylemek istersiniz ?

Bu sözü ile AKP adayı İBB ve merkezi Hükümetin ayrımcılık yapacağını söylüyor. Ben avukatım ayrımcılık suçtur. Sayın Ulusoy şunu demek istiyor bu çıkışı ile ben başkan olursam İBB ve Merkezi hükümet Avcılar’a destek verecek ben olmazsam destek vermeyecek. Böyle bir mantık olabilir mi ? Eğer Avcılar halkının İBB’ de ve merkezi hükümette alması gereken bir hizmet hakkı veya yatırım var ise ve bu hakkı seçilen belediye başkanın göre geliyorsa orada ciddi bir ayrımcılık var demektir. Avcılar halkı beni 31 Mart 2019’ da başkan seçerse ben ilçe halkımın alması gereken tüm haklarını alacağımdan kimsenin endişesi olmasın. Avcılar halkı 1 Nisan sabaha alması gereken haklarını almaya başlayarak daha da gelişecektir.

Sizde kollarınızdan ortopedik engelli bir belediye başkanı adayınsınız. Bugüne kadar engelli camiası adın çalışan bir çok STK da görev yaptınız 31 Mart 2019’da başkan olursanız engelli camiasına yönelik yapacağınız çalışmalar ülkeye örnek olur mu ?

Evet hayatım boyunca yurttaşlar arasında ayrım olması için çalıştım. Engeliler için olduğu kadar engeli olmayanlar için de caddeler ve sokalar güvenli değil. Halkımızı yönetime dahil ederek hep beraber ilçemizi daha çok yaşanır hale getirmek adın çalışacağız dedi.

CHP Avcılar Belediye başkan adayı Av.Turan Hançerli Avcılar’da yaşayan herkesin oyuna talip olduğunu ifade ederek ilçe halkına sağlık huzur ve mutluluklar diledi.

Görsel haberi:

İstanbul Times Haber You Tube kanalımızda izleyebilirsiniz …

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim