Merhum Erkaban Hocanın arkadaşı Abdullah Hoca'nın yaptığı duaya yüzlerce kişi amin dedi

Türkiye Cumhuriyetine güzel hizmetleri olan 54.Hükümetin Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın evladı Dr. Fatih Erbakan'ın yaklaşık olarak bir sene önce kurduğu Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar ve yönetimi 20 bin kişiye aşure ikramı yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Zeytinburnu Halkı Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığının çalışmalarını taktir ile karşılıyor...

Bir çok Mahalle muhtarı,Sivil toplum kuruluşu temsilcisi,basın mensubu ve binlerce vatandaşın katıldığı aşure programında bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar şunları söyledi “Aşure İkram programımızda bizi yalnız bırakmayan, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez ve Teşkilat Başkanı Fatih Cansız ve İlçe Yöneticilerimize teşekkür ederim.

Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Çalışma arkadaşı Abdullah Süratli hocanın yaptığı duadan sonra 20 bin kişilik aşure ikramı başladı.

Onur Dolar konuşmasına şu şekilde devam etti “ İçinde Hicri yılbaşı bulunan, ikramda bulunulduğunda o senenin bolluk ve bereket getireceğine inanılan, Allah C.C.’nin on peygamberine on değişik ikram ve ihsanda bulunduğu, içinde birçok fazileti barındıran mübarek bir ayımızdır.

Bizleri mübarek Muharrem ayına eriştiren Cenabı Allah’a hamdu senalar olsun. Tüm İslam aleminin ve Bilecik halkımızın Muharrem ayı kutlu olsun. Mübarek Muharrem ayına erişmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz ama maalesef ki sevincimiz ve mutluluğumuz buruktur. Burukluğumuzun sebebi İslam coğrafyasında süregelen zulümler ve işgallerdir. Başta Kudüs olmak üzere Doğu Türkistan ve tüm İslam coğrafyası Avrupa emperyalizminin, Çin Budizm’inin, İsrail ve Amerikan Siyonizm’inin zulmü altındadır. Maalesef ki Bizler İslam Sancağını 1000 yıl en ön saflarda taşıyan ecdadın torunları olarak, din kardeşlerimize yapılan bu zulme yıllardır sessiz ve seyirci kalmaktayız. Bundan böyle sessiz kalma devri bitmiştir. Su görünmüş teyemmüm bozulmuştur.

Milli Görüşün ikinci kırk yıl şahlanışı ve Yeniden Refah Partisi ile liderimiz Mücahit Dr. Fatih Erbakan ile siyonizm mikrobunun yok edilme zamanı gelmiştir. Tüm gayemiz ve gayretlerimiz bu yüzdendir. Millî Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisinin, Liderimiz Fatih Erbakan beyin ve bizlerin davası meclise girip koltuk kapmak değildir.

Yeniden Refah Partisinin davası Kudüs ün özgürlüğü için, Doğu Türkistan’ın kurtuluşu için, mazlumların refahı için, tüm Müslümanların birliği için, Resulü Ekrem Efendimizin şefaati için ve Allah’u Teâlâ’nın rızası için Cihad etmektir. Yeniden Refah Partisi iktidarı ile genel başkanımız Mücahit Dr Fatih Erbakan beyin önderliğinde önce Ayasofya ibadete açılacak ardından adil bir düzen yeniden büyük Türkiye ve nihayetinde İslam Birliği kurulacaktır inşallah.

Zafer yakındır ve zafer inananlarındır elhamdülillah. Rabbim Ayasofya da ve Kudüs’te aşure ikram etmeyi nasip eylesin inşallah dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim